Karla88
Fanka BB :)
Tak
Przypuszczam, że przyda sie najbardziej:
"o k**wa ale boli"
"ja pie**olę zaraz ze**am się z bólu"
"sami se przyjcie"
I bardzo popularne : nigdy k**a więcej [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak
Przypuszczam, że przyda sie najbardziej:
"o k**wa ale boli"
"ja pie**olę zaraz ze**am się z bólu"
"sami se przyjcie"
[emoji23][emoji23][emoji23]No ja wczoraj się tam ogarniałam i myślac, że już skończyłam wzięłam lusterko żeby zobaczyć czy jest ok. Okazało sie ze wygoliłam tam sobie intymną wersję fryzury na niemieckiego dyktatora. Masakra![]()
Może głupie pytanie, ale dziecko się nie zachlysnie gdy się ktople wkropi do noska?Do przemywania oczek, do zakraplania noska, do inhalacji w razie potrzeby.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
No mozna sie domyslac, ze w zlobku takie rzeczy sie dzieja, wiec ja tez bym nie chciala dawac smoka do zlobka. Moja np. byla nauczona ze z domu sie ze smokiem nie wychodzi i wychodzac z domu sama odkladala[emoji3]U nas w żłobku dzieci ze smoczkami nie chodzą więc będzie musiał zaginąc [emoji16] gdy jeszcze pracowałam na grupie gdzie opiekunki pozwalaly to dzieci potrafiły wyrzucic smoczek na dywan a inne pidnosilo i brało do buzi .... Więc wolę wcześniej odzwyczaic [emoji1][emoji39]
![]()
U nas w żłobku jest zakaz smoka więc przezywam to co roku gdy nowe dzieci przychodzą i jest płacz za dydkiem więc jakoś dan radęHaha, nie zawsze jest tak latwo jak sie wydaje payrzac z boku. Moja np. ma niezintegrowany odruch ssania i wielka potrzebe ssania. Jak nie miala smoka to ssala swojego orzyjaciela maskotke, wiec z dwojga zlego lepszy smok.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
No[emoji6] Oczywiscie, ja upominalam i nie pozwalalam tak robic, ale jej to wisialo[emoji6]To musiał być śmieszny widok [emoji16]
![]()
Weź nawet nie strasz mnie mega wyjcem![]()
Zawęziliśmy wybór do 2. W weekend jedziemy sie przejechać jeszcze raz i jednym i drugim i decydujemy które kupujemyTylko na takie z fabryki bedzie trzeba czekac 15 tygodni :O chyba że bedzie w którymkolwiek salonie w kraju.
Jeśli to nie tajemnica to w którym szpitalu dają takie kiełbachy?![]()
@JustMe55 ja chyba po porostu lubię mieć za dużo na głowie. A co do żłobka, to młody chodzi na razie na 3h dziennie, właśnie po południu, bo nie udaje mi się przestawić mu drzemki. Ale od kwietnia już będzie chodził normalnie.
Po jednej kropelce nie. Bardzo fajnie rozrzedza wydzieline przy katarze. Ale wygodniejszy jest oczywiscie spray[emoji5]Może głupie pytanie, ale dziecko się nie zachlysnie gdy się ktople wkropi do noska?
![]()
Ja to chyba jestem zdania, że nie można popadać w przesadeWiesz co, to co pisza to nie zawsze zgadza sie z zaleceniami fizjotetapeutow. Lepiej sie upewnic.
To tak jak materace do lozeczek przeznaczone dla niemowlat moga im wyzadzic wielka krzywde.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
U mnie tezHaha, moja gadala ze smokiem miedzy zebami. I to bardzo wyraznie[emoji23]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017