ludek
Fanka BB :)
Miło Cię poznać [emoji7]Dziewczyny poznajcie mojego Synka [emoji7][emoji7][emoji7] ja zakochana [emoji7][emoji6] dziś 25t5d i waży 731 g - lekarz mówi, ze ok - co Wy myślicie?![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Miło Cię poznać [emoji7]Dziewczyny poznajcie mojego Synka [emoji7][emoji7][emoji7] ja zakochana [emoji7][emoji6] dziś 25t5d i waży 731 g - lekarz mówi, ze ok - co Wy myślicie?![]()
To wiem :-) planuję kłaść dzieciaki oddzielnie tylko właśnie znalazłam ten monitor i było napisane ze jest wersja dla bliźniąt posiadająca 4 maty,.i jedną bazę. A ja do tej pory myślałam że jedna wystarczy dla jednego Brzdąca, tu sie okazuje że dla jednego potrzebne dwie :-)Monitor oddechu nie zadziala poprawnie jesli dwojka dzieci lezy razem. Jesli jedno przestanie oddychac to minitor bedzie wykrywal oddech drugiego i nie zaalarmuje.
A mogłabyś wstawić tutaj zdjęcie/link o jaki pas chodzi?Ja mialam pas. Zakladalam go przez pierwszy tydzien, bo dzieki temu duzo latwiec mi bylo funkcjonowac. Po sciagnieciu szwow juz wogole go nie zakladalam.
A mogłabyś wstawić tutaj zdjęcie/link o jaki pas chodzi?
A mi się wydawało, że taki pas odrazu po cc nie jest wygodny, bo uciska i może bardziej boli rana/gorzej się goi. Najwyraźniej byłam w błędzieNajzwyklejszy. Maz pojechal do apteki i kupil jaki mieli. Wizualne posobny do tego:
Link do: Pas poporodowy Original Black
A mi się wydawało, że taki pas odrazu po cc nie jest wygodny, bo uciska i może bardziej boli rana/gorzej się goi. Najwyraźniej byłam w błędzie![]()
Ja sobie nie wyobrazam ubrac czegokolwiek na rane.. a ogolnie o pasach czytalam ze wielu specjalistow odradza ale nie wiem ile w tym prawdy
Oj chcialabym Twoje samopoczucie powtorzyc[emoji6]Mnie wogole uciskal, a podtrzymywal miesnie po cieciu. Zakladalam go na pare godz dziennie - tych najaktywniejszych. Ale ja sie fantastyxznie ogolnie czulam po cc. Po 12h bylam juz tylko na ibuprofenie, zadnych innych znieczulaczy. Pionizacja po 15h. Pierwszy posilek (2 daniowy) po 6h, pierwszy prysznic (samodzielny) zaraz po pionizacji.
To ten pas bedzie dobry dla kazdej niezależnie czy porod bedzie sn czy przez cc moim zdaniemNajzwyklejszy. Maz pojechal do apteki i kupil jaki mieli. Wizualne posobny do tego:
Link do: Pas poporodowy Original Black