reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

No jeśli tak wyglądać ma wiosna u mnie to boje się pomyśleć czy wgl będziemy mieli jakieś lato ?[emoji54][emoji54][emoji54]

w4sqgzu395zb6ngs.png
Oj kochana nagle z 15 stopni zrobi sie 30 nie wiadomo kiedy[emoji6] Tak jak w ostatnich latach.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Dziewczyny chyba padnę
Moja przyjaciółka zrobiła test jest w ciazy!!!!

Ale się cieszę będziemy mieć dzieci z jednego roku !!!
Tak się cieszę
Jechała jeszcze na krew wyniki będzie mieć po 12:00 ale na teście 2 krechy grube

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Gratulacje dla niej[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Później was nadrobie, tylko chciałam dsc znać że byłam dziś u lekarza bo chciałam tarczyce żeby mi zbadala bo już 2 miesiące nie byłam przez ten szpital itd no i mówię jej kurde że mnie tak jakoś plecy bolą ale że może od leżenia a Ona że zrobimy usg i co się okazało... że w moczu mam milion bakterii i zawalona prawa nerke...Dostałam skierowanie do poradni przy szpitalnej i już siedzę i czekam na wizyte ż urologiem...Az dziwne bo w szpitalu mocz był Oki jak badali ...ciekawe..

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
3 mam kciuki... Jak nie urok to sraczka... Dobrze, że znaleźli i wylecza

f2w39n7303c24ozn.png

Oj to duzo urosla corcia.
A Ty jak sie czujesz?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Dziękuję, że pytasz. Ból towarzyszy mi w sumie całą dobę. Staram sie sporo leżeć ale średnio to pomaga. Nie.chcę lykac paracetamolu wiec zaciskam zęby. Zobaczymy, co będzie dalej

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

myślisz, że znowu przyjdą?

bo słyszałam, że czasami robią taki numer, że wzywają na kontrolę kogoś, kto ma leżeć (w sensie z 1-ką), i już samo przyjście do ZUS-u może być powodem do podważenia chorobowego, bo skoro leżeć, to na kontrolę nie można przyjść.... więc wydaje mi się, że z uzasadnieniem nieobecności też nie powinno się iść osobiście...

śliczny :D
Tego, że przyjdą to jestem pewna [emoji4] kogoś kontrolować muszą a że ja mieszkam blisko to na bank padnie na mnie. Moje koleżanki w ciąży, które mieszkają na obrzeżach miasta nie miały ani jednej kontroli a ja już 4. Tak samo koleżanka, która mieszka niedaleko mnie miała kilka kontroli w ciąży. I tak siedzę w domu (chyba, że mam lekarza albo badania) więc jakoś o tym specjalnie nie myślę.
Co do drugiej kwestii to nie mam pojęcia. Ja byłam osobiście no ale skoro mam 2 na zwolnieniu to może mogę podejść się "wytłumaczyć" [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Dzień dobry :) wyspałam się dziś :) mój M pojechał do notariusza i już dziś mieszkanie befzie oficjalnie nasze <3 z remontem pewnie spokojniej bo z tą nogą nie chciałabym żeby się bardzo nadwyrężał ale sporo pomoże nam "teść" także myślę że ciut wolniej niż planowaliśmy ale w końcu będziemy na swoim :)
Dziś robią łazienkowe zakupy, typy toaleta, umywalka itd - wszystko mamy wybrane więc ja już nie jechałam, M pojechała z tatą bo będzie wiedział co potrzebne bo jego tato jest hydraulikiem :)
No nic trzeba wytoczyć się z wyrka zjeść śniadanie i wypić kawkę :) już znalazłam mój typ sukienki :D tylko czy znajdę takie coś w rl :D wierzmy że Wrocław temu sprosta hehe
1521538401-c491f8fef5d09837-aaaaaa.png

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Sukienka sliczna. A mieszkanka gratuluje. Ciezki okres urzadzania przed Wami, ale jaki przyjemny[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

U mnie masakra i to dosłownie. W nocy mieliśmy istną powódź w mieszkaniu. Pękł wężyk od baterii i ciepła woda lała się wszędzie. Jak mnie obudził szum o 3:30 to wody miałam w kuchni i w przedpokoju po kostki :/ Zalalismy dwa mieszkania pod nami, na parterze. U nas panele do wymiany ok 35m2. Sciany do odmalowania i zobaczymy co jeszcze, bo meble też obserwaly stojąc w wodzie. U sąsiadek też sporo do zrobienia.
Mieszkamy tu 3 lata, panele były nowe. Bateria w kuchni ma 1,5 roku :/
Ubezpieczeni byliśmy, ale bez OC. Takze koszt remontu u sąsiadek pokrywami sami :/

Ale najważniejsze, że Stasiu kopie i chyba dalej ma się dobrze.
O matko współczuję, u nas warunkiem wynajmu tego mieszkania było wykupienie polisy oc...
A tak swoją drogą.. Czy ja jestem normalna??? :D jak nikogo nie ma ze mną i jestem sama w domu mówię do Maksia jakby był obok hahahaha np. "synuś czuje że smakowało śniadanko", "idziemy się kąpać" hahahahaha wariatka czy mama?? Myślicie że mnie słyszy? :) i będzie poznawał mój głos?

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]
Jesteś normalna[emoji6] mój starszak często kładzie się przy brzuchu, kładzie rękę i zaczyna warczeć i wtedy maluszek zaczyna brykać, więc chyba juz słyszy, bo tak reaguje za każdym razem.
Jestem po wizycie .. Jutro mam do południa zadzwonic i będzie wynik kolejnego moczu czy coś tam w nim będzie rosnąć to dostanę antybiotyk a jak nie to jakieś inne leki , a 03.04 decyzja czy będą mi jakąś szynę na nerke zakładać , jakbym dostała gorączki to odrazu szpital :/ myślałam , że z szyjka to będzie koniec "atrakcji " ... jestem załamana jednym słowem.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
O jejku współczuję, ciągle coś u Ciebie [emoji20] ale dobrze, ze Ci to usg zrobiła i wiesz Ci się dzieje. Trzymaj się

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A tak swoją drogą.. Czy ja jestem normalna??? :D jak nikogo nie ma ze mną i jestem sama w domu mówię do Maksia jakby był obok hahahaha np. "synuś czuje że smakowało śniadanko", "idziemy się kąpać" hahahahaha wariatka czy mama?? Myślicie że mnie słyszy? :) i będzie poznawał mój głos?

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]
Czytałam ostatnio, że już dobrze słyszą maluchy i rozpoznają później nasze głosy [emoji4] też staram się z nim rozmawiać chociaż trochę dziwnie się przy tym czuję [emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Do góry