Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Biedna kobiecina 3h siedziała z nadzieją haha[emoji4][emoji3][emoji3]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jestes niezastapiona[emoji3]Naprawdę polecam, zwłaszcza jak ktoś lubi się bawić
Ja dostałam swego czasu od O w prezencie, ale czas np w Lidlu sa w promocji itd. Z bardziej konwencjonalnych zastosowań, to np grawerowałam tym pisanki, szkło (wzorki na szklankach), metal (mam łyżkę do proszku do prania, i mi ją zabierał do kuchni, więc jest napis "proszek" [emoji23]), polerowałam biżuterię, coś tam robiłam z drewnem itd
Poza tym tipsy chyba często się szlifuje takimi szlifierkami![]()
![]()
No własnie, już czekam na miliony monet za reklamęTobie firma od majtek i podkładów powinna upust spory Dac za reklamę.
![]()
Ale słodkie [emoji2]Przyszły prezenty![]()
Zobacz załącznik 843162
Czytam i czytam i końca nie widzę![]()
Śliczne wózki dziewczyny już macie![]()
Nie zazdroszczę zgagi później [emoji2] mnie tak wczoraj naszło na papryczki marynowane a wieczorem myślałam że gardło mi wypali [emoji2][emoji2]Matko zrobilam obiad i za duzo mi syplo pieprzu cayenne .. Ostre jak diabli ;D ciekawe kto teraz zje ten caly garnek ;p
Cały bujaczek sam w sobie nie jest dla dziecka zdrowy, stąd mocne ograniczenie czasu, jaki dziecko może w nim spędzać.... poduszka sama w sobie już niewiele w tej kwestii zmieni....Chodzi mi o to, że w zestawie jest taka podusia i czy ta podusia jest dla dziecka zdrowa czy lepiej bez niej![]()
![]()
O matko ha ha ;D niezla jestes ;pNadszedł czas na to, żeby pokazać jak wyglądają przygotowania do macierzyństwa! To nie tylko kupowanie maleńkich ubranek ale również kupowanie, czegoś w czym wyglądasz jak w pampersie! Na zdjęciach przyjmuje różne pozy, aby pokazać każdy aspekt tego trudnego tematu!
numer 1 : poporodowy słowiański przykucZobacz załącznik 843157
zdjecie 2: Klepnij mnie w poporodowy tyłek, a wypuszczę z niego trąbę powietrznąZobacz załącznik 843158
zdjecie 3: jak być sexi mając na sobie majtki poporodowe?Zobacz załącznik 843159
Ja jem chilli regularnie, zgagę w tej ciąży miałam parę razy, i to po jedzeniu poza domemNie zazdroszczę zgagi później [emoji2] mnie tak wczoraj naszło na papryczki marynowane a wieczorem myślałam że gardło mi wypali [emoji2][emoji2]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Nawet mi nie mow ;(Nie zazdroszczę zgagi później [emoji2] mnie tak wczoraj naszło na papryczki marynowane a wieczorem myślałam że gardło mi wypali [emoji2][emoji2]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Słodko *.*Mój jednego wieczoru go zgubił i przekonałam go, że da radę zasnąć bez niego. Było bardzo ciężko, ale zasnął, a ja go znalazlam i schowałam. Rano dostał prezent i list od myszek, które go zjadły i w zamian dały upominek
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie mam żadnego problemuJa bez lusterka jeszcze wszystko widzę [emoji16][emoji16] cudem jakims
![]()
Śliczny
Ten ładny![]()
Czy lepszy płaszczyk zamsz ?? Tez różne kolory jak myślicie ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja chrzesnica załatwia się w łazience normalnie. 30marca kończy 5lat a dopiero w lutym przestała sikać w nocy w pieluche :/Ej poważnie. Znam bliźniaczki co w listopadzie 5 skończyły i dalej ze smoczkiem chodzą.
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom