Agatulus181
Zaangażowana w BB
No ja też już z samego rana pojadę żeby wyniki były jak najszybciejNa wyniki bety bycie na czczo nie ma wpływuJa szłam od rana bo miałam gwarancję że wyniki będą tego samego dnia
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
No ja też już z samego rana pojadę żeby wyniki były jak najszybciejNa wyniki bety bycie na czczo nie ma wpływuJa szłam od rana bo miałam gwarancję że wyniki będą tego samego dnia
![]()
Nie ma to zadnego znaczeniaHej . Jutro idę na betę ,bo inaczej zwariuje . Czy na betę lepiej być na czczo ?
No ja też już z samego rana pojadę żeby wyniki były jak najszybciej![]()
Napewno napiszę niezależnie od tego jaki będzie...To trzymam kciuki żeby wynik Cię ucieszył![]()
Trzymam kciuki za Was. Jak zrobicie w diagnostyce wynik jest koło 15 online
No właśnie do diagnostyki pójdę ,bo dzwoniłam i pytałam to Pani mówiła ,że wynik jest tego samego dnia online .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś przyszedł progesteron. 257nmol/l.(poprzedni 294)
Powiadomiliśmy lekarza telefonicznie i spytał czy jest krwawienie. Krwawienia nie ma na co powiedział że przyjmować dalej zastrzyki i jutro o 16:40 wizyta.
Rano BHCG.
Żona spytała jak on to widzi to powiedział że jak nie ma krwawienia to walczymy jak lwy.
Żona mówi że lata do kibelka co 15 minut i znowu czuje to dziwne uczucie w brzuchu (nazywa to wierceniem).
Normalnie zwariować można.
A kolejna panienka porzuciła dziecko. Oknie życia. Wiem wiem nie mi to oceniać, ale kurde jaki świat jest nieprawiedliwy.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom