reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jestem po wizycie. Wszystko w porzadku. Szyjka zamknieta, pessar trzyma dobrze. Brzuch przy badaniu nie jest napiety, wiec te napiecia i bole sa niegrozne.

Dzidzia pomierzona, troche wieksza niz termin z om. Jestem zla, bo nie dostalam wydruku, a nie zapamietalam dokladnie wagi [emoji53] Ale jest jakies 750g. Lekarz mowi, ze biorac pod uwage +- to moze byc i 830g[emoji6]
No i tu sie martwie, bo corka na tym etapie wazyla 630g, a urodzila sie duza[emoji53]

No i jeszcze jedna sprawa...popatrzyl miedzy nogi i pyta jakie imie, ja ze Emilia, a on czy na pewno, a ja, ze tak. A on tak dziwnie patrzy w ten monitor, a ja pytam czy cos jej wyroslo?[emoji33] A on, ze nie chce wchodzic w kompetencje kolegi. I nie wiem teraz co o tym myslec[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
O kurczę ale by była niespodzianka

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ty kochana jak tam ?? Teraz doczytałam o tych bakteriach

Najważniejsze to ze dziecko zdrowe zostało 3,5 mieisaca a reszta to już tylko nastawienie
Ściskam!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No mam nadzieję , że nerka się niewylaczy całkowicie i że się pozbędziemy jak najszybciej tych bakterii[emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, dziekuje za zapytanie :sorry:
Dobrze . Juz nie krwawie ani nie plamie tylko mam zoltawa wydzieline.
Zauwazylam jednak,ze brzuch mi sie prezy jak stoje,wiec staram sie ruszac jak najmniej.
Zawiozlam dzisiaj zwolnienie do pracy i posiedze miesiac zeby zregenerowac sily.

Mam nadzieje,ze u Was wszystko dobrze. Nie zdaze nadrobic. Wiem tylko,ze duzo z Was ma juz fajne fury. Ja na razie nie.

Z tych przyjemnych rzeczy ,znowu przyszlo kilka ubranek dla mojego malego Slodziaszka ;

Zobacz załącznik 843199

Zobacz załącznik 843200

Pozdrawiam,
Super, że się uspokoiło i jest dobrze, oby tak dalej:* ciuszki śliczne

Najważniejsze, że szyjka w porządku i napięcia /bóle brzucha niegroźne [emoji106]

A co do płci, to miałaś okreslaną na zwykłym usg czy 3D? Choć po polowkowym nie powinno już się zmienić....

0d1yrjjgtd95fou3.png
No wlasnie ma polowkowym bylo 2D i 3D. Robil je kolega mojego gina, swietny specjalista w dziedzinie usg i w ogole nie mial watpliwosci. Widzial wargi sromowe! Przy corce tez on ocenil plec na polowkowym i tak zostalo. No bylam pewna, ze to sie juz nie zmieni.
A jeszcze moj gin nigdy nie chcial sie wypowiadac na temat plci. No nie wiem co go nagle naszlo.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

100% pewności to będziemy miały wszystkie dopiero po porodzie ;) płeć nie ważna, aby zdrowe, no ale nie dziwie się że tak reagujesz
Nie to zebym sie z chlopca nie cieszyla. Generalnie bylo mi bez roznicy, tylko chcialam znac plec. Juz sie po prostu nastawilam i nie spodziewalam sie takiej sytuacji. Nie lubie takiej niepewnosci.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Wibracje sa slabiutkie :) nie widać ich gołym okiem tylko czuć gdy się rękę polozy

f2w39n7303c24ozn.png
To główki nie trzeba chronić ;) więc poduszka na pewno nie jest potrzebna ;)
Poduszki są wszędzie, bo ludzie lubią, kojarzą się z wygodą, miękkością, przytulnoscią, komfortem itd.
W domu będę miała dużo poduszek, właśnie z tego powodu ;) Ale nie trzeba na nich leżeć, ani tym bardziej kłaść maleństwa ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hej, dziekuje za zapytanie :sorry:
Dobrze . Juz nie krwawie ani nie plamie tylko mam zoltawa wydzieline.
Zauwazylam jednak,ze brzuch mi sie prezy jak stoje,wiec staram sie ruszac jak najmniej.
Zawiozlam dzisiaj zwolnienie do pracy i posiedze miesiac zeby zregenerowac sily.

Mam nadzieje,ze u Was wszystko dobrze. Nie zdaze nadrobic. Wiem tylko,ze duzo z Was ma juz fajne fury. Ja na razie nie.

Z tych przyjemnych rzeczy ,znowu przyszlo kilka ubranek dla mojego malego Slodziaszka ;

Zobacz załącznik 843199

Zobacz załącznik 843200

Pozdrawiam,
Najważniejsze, że krwawienie ustało [emoji106]
Leż jak najwięcej, odpoczywaj itd.
A ubranka śliczne :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Pieczony, ze spodem wszystkie składniki dozwolone :D
No dobra, to za chwilę wezmę kalendarz ;)
(od nastolatki zbieram przepisy w starym kalendarzu - nie miałam wtedy zeszytu.... [emoji15])
Tylko muszę chwilę poleżeć - wstałam od maszyny do szycia, więc chwilę odpocząć trzeba ;)
A co uszyłam, to za moment, jak nadrobię ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry