izabella87
Fanka BB :)
Ja tez !! Co byśmy zrobiły gdyby nie Wy [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I ja [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez !! Co byśmy zrobiły gdyby nie Wy [emoji4]
Cześć dziewczyny, ja nadal ze swoim tematem. Powiem szczerze ze czuje się trochę olana przez klinikę bo gdyby nie Wy i te wszystkie informacje to nie wiedziałabym co mam w ogóle robić.
Przypomnę moja historie10.03 zaczęłam krwawić, samoistne poronienie. 16.03 byłam na usg i lekarz powiedział ze jest ok z tym ze widzi jakaś szczelinę prawdopodobnie trochę krwi. 17.03 zrobiłam bete 383. W pon 19.03 znów pojawiło się brązowe plamienie i śluz lekko czerwony- sorry za dokładność
nie ma tego dużo ale jednak jest i tu pytanie czy to może się dalej oczyszczać? Czy coś może być nie tak? Wizytę u gin mam dopiero na czwartek asekuracyjnie, a mój lekarz z kliniki jest na urlopie i nie mam kogo zapytać
Kochane moze ktoras z was potrzebuje progesteron crinone zel kolezanka ma 60 szt na zbyciu
Jesli ktos cos to mowcie![]()
No to pappa mówi ze jesteś daleko poza grupą którą warto sprawdzać bardziej szczegółowo (jak ryzyko większe niż 1:300). Cód miód...Trisomia 21 ryzyko skorygowania 1:7998
Trisomia 18 ryzyko skorygowania <1:2000
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo dziękuję! [emoji4] Naprawdę jesteście wspaniałe i zawsze pomocne.No to pappa mówi ze jesteś daleko poza grupą którą warto sprawdzać bardziej szczegółowo (jak ryzyko większe niż 1:300). Cód miód...
Dokladnie w Wawie 7 kwietnia w sobote[emoji16]Co tam co tam? Ja muszę nadrobić calyą dobę forum ale akurat nie mogę w tej chwili. Jakieś spotkanie?
SuuuperZnalazłam po twoich wcześniejszych postach. Widzę ze faktycznie spotkanko - krutka piłka, brawo organizatorowi. Melduję się, będę
Btw nie czytałam od wczoraj nic poza tym gdzie mnie oznaczono, nadrobię wieczorem
@Biedroneczka83 - co nie zmienia faktu, że byłoby cudownie, gdyby ci ludzie (którzy nie chcą) nie mogli mieć dzieci, a my tak. No ale cóż. Droga, którą przechodzimy do rodzicielstwa - wierzę, że jest jakiś cel w tym wszystkim.