reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

To wtedy go wypytaj, powiedz , że przez jego nie domowienia masz teraz mętlik. Żeby czasem nie uciekał od odpowiedzi
Tym razem na pewno go przycisne[emoji6] Niech dokonczy co zaczal[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
3 prenatalne robi się między 28-32 tygodniem ciąży. u mnie 38 zaczyna się na samym początku maja. Zastanawiam się czy iść na nie. K jest " starej daty " mało się zna na tego typu rzeczach , badaniach. Ostatnio się kłóciliśmy , że nie potrzebny jest śpiworek , a nawet nie wiedział do czego to sluzy. I teraz po polowkowym powiedział , że to ostatnie badanie takie ważniejsze . I szczęśliwy ze jest wszystko dobrze. I nie wiem czy dochodzić się z nim o to trzecie badanie ? Czy mój lekarz jeśli zrobi i wyszło by coś nie tak to mnie skieruje ? Ale np. asymetrii komór w serduszku nie zauważył. I dzięki prenatalnemu u specjalisty zostało to wykryte i idziemy 17ego na echo. A wy wszystkie się zapisujecie ? Ile to w ogóle kosztuje ?
Na tym trzecim robi sie przeplywy. To wazne, ale nie wiem czy musi byc do tego super sprzet czy na kazdym usg wyjdzie dobrze. Ja chyba pojde. U mnie kosztuje 250zl, a z nagraniem 300zl.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Na tym trzecim robi sie przeplywy. To wazne, ale nie wiem czy musi byc do tego super sprzet czy na kazdym usg wyjdzie dobrze. Ja chyba pojde. U mnie kosztuje 250zl, a z nagraniem 300zl.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Nagrania i tak bym nie brała bo już tu zapłaciłam a dostaliśmy filmik kilku sekundowy gdzie tylko chwile mała rusza ustami. Nic więcej k dwa zdjęcia w 3d. Ale ważniejsze w sumie było sami badanie. No właśnie mój lekarz ma taki zwykły sprzęt. I nie wiem.. czy czekac do końca kwietnia i zacząć z K rozmowę.

Nagrania i tak bym nie brała bo już tu zapłaciłam a dostaliśmy filmik kilku sekundowy gdzie tylko chwile mała rusza ustami. Nic więcej k dwa zdjęcia w 3d. Ale ważniejsze w sumie było sami badanie. No właśnie mój lekarz ma taki zwykły sprzęt. I nie wiem.. czy czekac do końca kwietnia i zacząć z K rozmowę.
Ja bede sie swojego lekarza pytac o to na nastepnej wizycie.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
3 prenatalne robi się między 28-32 tygodniem ciąży. u mnie 38 zaczyna się na samym początku maja. Zastanawiam się czy iść na nie. K jest " starej daty " mało się zna na tego typu rzeczach , badaniach. Ostatnio się kłóciliśmy , że nie potrzebny jest śpiworek , a nawet nie wiedział do czego to sluzy. I teraz po polowkowym powiedział , że to ostatnie badanie takie ważniejsze . I szczęśliwy ze jest wszystko dobrze. I nie wiem czy dochodzić się z nim o to trzecie badanie ? Czy mój lekarz jeśli zrobi i wyszło by coś nie tak to mnie skieruje ? Ale np. asymetrii komór w serduszku nie zauważył. I dzięki prenatalnemu u specjalisty zostało to wykryte i idziemy 17ego na echo. A wy wszystkie się zapisujecie ? Ile to w ogóle kosztuje ?

Ja z córka nie byłam na 3 badaniu teraz tez nie idę moj lekarz ma w gabinecie sprzęt 3D zawsze wszystko mierzy sprawdza wizytę mam 20 kwoetnia to będzie 29 tydz woec napewno tez wszystko sprawdzi razem z przepływem
U nas to badanie kosztuje 380,00 zł wole dołożyć i kupić kosz

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry