reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Też spytam, ale jestem na 100% pewna , że powie : " Ale to już Pani decyzja, zrobi Pani jak będzie uważała. " .. tyle się dowiem.

Ja najbliżej do jakiegokolwiek lekarza z takim sprzętem mam 80km. na połówkowym byłam i teraz chyba też będę jechać, z tego co patrzyłam na stronce jest to koszt 200-300 zł, zależy jaki lekarz i czy 3d czy samo badanie. Zrobisz jak będziesz uważała.. taka prawda chodź lekarz powinien Ci powiedzieć jakie są zalety takiego badania.

reklama
3 prenatalne robi się między 28-32 tygodniem ciąży. u mnie 38 zaczyna się na samym początku maja. Zastanawiam się czy iść na nie. K jest " starej daty " mało się zna na tego typu rzeczach , badaniach. Ostatnio się kłóciliśmy , że nie potrzebny jest śpiworek , a nawet nie wiedział do czego to sluzy. I teraz po polowkowym powiedział , że to ostatnie badanie takie ważniejsze . I szczęśliwy ze jest wszystko dobrze. I nie wiem czy dochodzić się z nim o to trzecie badanie ? Czy mój lekarz jeśli zrobi i wyszło by coś nie tak to mnie skieruje ? Ale np. asymetrii komór w serduszku nie zauważył. I dzięki prenatalnemu u specjalisty zostało to wykryte i idziemy 17ego na echo. A wy wszystkie się zapisujecie ? Ile to w ogóle kosztuje ?
Ja idę :) u mnie koszt to ok 200zl w 4D :) powiedz swojemu, że takie badanie jest potrzebne bo to badanie u specjalisty, który sprawdzi m.in czy łożysko nadal spełnia swoje funkcje :) a to ważne pod koniec ciąży by wiedzieć, że nie ma konieczności szybszego rozwiązania ciąży... A tak szczerze to ja mojego nie pytam o zdanie mówię, że to po prostu ważne a on mi wierzy bo wie, że się nie zna na tym

f2w39n7303c24ozn.png

Siema wieczorową porą...

Umieram. Po pracy byłam u fryzjera, a potem odebrałam dziecko od ojca- razem z gigantycznym przebraniem z kartonu, które robił z dziewczyną mojego ex.. Zajęło mi to całe tylne siedzenie w aucie :baffled: No i trzeba było jeszcze pojechać z dzieckiem do galerii, bo ma dziurę w trampkach szkolnych, plus powyrastał z różnych rzeczy, więc jeszcze shopping.. Kupiliśmy wszystko oprócz trampek :-D:-D Sobie kupiłam stanik ze sloggi, taką staniko-koszulkę, jest cudowna, nie czuć nic na sobie! Naprawdę polecam: Link do: SLOGGI ZERO FEEL
Tak więc przytargaliśmy się do domu po 21.... nie żyję. Zrobiłam sobie relaks, teraz poczytałam i padam zaraz spać.

@Jola92, czy był pokaz prywatny dla Ł??? Czy widz przeżył??? :D

@olaaa7, podzielam zdanie dziewczyn- na własny ślub powinnaś mieć coś bardziej wyjątkowego... a nie myślałaś o jakieś długiej, powiewnej? @Marika92 wrzucała tutaj całe tony długich na różne okazje :)

@Marika92, obie pary super!!! Może nawet wolałabym zamszowe, ALE będzie je mega ciężko utrzymać w tym kolorze w dobrym stanie... więc chyba lepiej lakierki, bo też śliczne! Uwielbiam buty nude! <3

@Margana, po poerwsze to podziwiam Cię za organizację, wszystko pospisywane, wyprawka, przepisy :) A co do badania... kurde, nie dziwię się że się wkurzasz... lepiej by było gdyby nic nie mówił jak nie jest pewny. Każda z nas miałaby teraz lekki stres... Ściskam Cię wirtualnie...

Siema wieczorową porą...

Umieram. Po pracy byłam u fryzjera, a potem odebrałam dziecko od ojca- razem z gigantycznym przebraniem z kartonu, które robił z dziewczyną mojego ex.. Zajęło mi to całe tylne siedzenie w aucie :baffled: No i trzeba było jeszcze pojechać z dzieckiem do galerii, bo ma dziurę w trampkach szkolnych, plus powyrastał z różnych rzeczy, więc jeszcze shopping.. Kupiliśmy wszystko oprócz trampek :-D:-D Sobie kupiłam stanik ze sloggi, taką staniko-koszulkę, jest cudowna, nie czuć nic na sobie! Naprawdę polecam: Link do: SLOGGI ZERO FEEL
Tak więc przytargaliśmy się do domu po 21.... nie żyję. Zrobiłam sobie relaks, teraz poczytałam i padam zaraz spać.

@Jola92, czy był pokaz prywatny dla Ł??? Czy widz przeżył??? :D

@olaaa7, podzielam zdanie dziewczyn- na własny ślub powinnaś mieć coś bardziej wyjątkowego... a nie myślałaś o jakieś długiej, powiewnej? @Marika92 wrzucała tutaj całe tony długich na różne okazje :)

@Marika92, obie pary super!!! Może nawet wolałabym zamszowe, ALE będzie je mega ciężko utrzymać w tym kolorze w dobrym stanie... więc chyba lepiej lakierki, bo też śliczne! Uwielbiam buty nude! <3

@Margana, po poerwsze to podziwiam Cię za organizację, wszystko pospisywane, wyprawka, przepisy :) A co do badania... kurde, nie dziwię się że się wkurzasz... lepiej by było gdyby nic nie mówił jak nie jest pewny. Każda z nas miałaby teraz lekki stres... Ściskam Cię wirtualnie...
Dzieki[emoji5]
Co do organizacji to takie mohe zboczenie[emoji6] Nawet na kazdy wyjazd robie wczesniwj liste rzeczy do spakowania i systematycznie dopisuje jak mi sie cos przypomni. Kocham listy[emoji23]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry