olaaa7
Fanka BB :)
Tak było serduszko i takie jakby grubsze linie.Też mi się wydaje, że to toi chyba serce też tak w tych plamach ogladal
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak było serduszko i takie jakby grubsze linie.Też mi się wydaje, że to toi chyba serce też tak w tych plamach ogladal
![]()
U nas na odwrót , ja się wykrzyczec muszę, wygadać, a K też powie swoje ale bez takiego darcia japy jak jaJa raczej jestem z tych którzy mówią (nawet w złości) a mój z tych co się drą już jak tylko lekkie poirytowanie się pojawi... Więc jeśli nas sąsiedzi słyszą to tylko tego Osła bo mnie to rzadko ( bo i czasem i mi się zdazy) ale ogólnie ja praktykuje zasadę " odpie... Się mam Cię dość idę sobie"
![]()
Jeśli Tobie się podoba i czujesz się w niej dobrze, to nie bierz sobie do serca naszego zdania. Każdy powinien na swoim weselu wyglądać jak chce :* a sukienka to tylko dodatek do całej uroczystości. Będziesz wyglądała cudownie :*Już szukałam też w sklepach niestety bardzo mało jest sklepów z ciążowymi sukienkami, jedynie jak już to normalne ciuchy na co dzień. Na żywo wygląda lepiej niż na fotkach. Ten mój telefon robi masakryczne fotki. Kolor jest żywszy i bardziej różowy.
Dzięki kochana :* Powiem Ci, że chyba się z Tobą zgodzę i poszukam jeszcze czegoś innego.
Dziękuję :*
U mnie jutro już na plus. W niedzielę też ma dojść do 8/10 ale w nocy dużo na minusie :/W pogodzie mówili, że to nie są anomalie, i że takie wiosny się trafiałyu mnie od niedzieli ma być być po 8/10 stopni
śniegu u mnie nie ma , ale jest mróz i słoneczko
![]()
No właśnie niby czuję się ok ale jednak trochę gruboU nas na odwrót , ja się wykrzyczec muszę, wygadać, a K też powie swoje ale bez takiego darcia japy jak jamuszę się tego oduczyc, bo później płakać mi się chce i wolę siedzieć sama a jest mi z tym źle. Oboje mamy swoje głupie ego i żadne nie podejdzie. Chyba , że po połowie dnia lub na drugi dzień.
Jeśli Tobie się podoba i czujesz się w niej dobrze, to nie bierz sobie do serca naszego zdania. Każdy powinien na swoim weselu wyglądać jak chce :* a sukienka to tylko dodatek do całej uroczystości. Będziesz wyglądała cudownie :*
U mnie jutro już na plus. W niedzielę też ma dojść do 8/10 ale w nocy dużo na minusie :/
Muszę sprawdzić ile kosztuje tam gdzie robiłam drugie. Odłożę sobie kasę i nie będzie miał nic do gadania@klaudiaa975 u mnie 3 prenatalne kosztuje 220 zł plus jeśli ktoś chce film z usg w 4d to dodatkowo 100 zł.
Ta pierwsza dłuższą ładniejszaKiedyś pytałam Was o te sukienki i w końcu wydały mi się za bardzo ozdobne ale teraz jak mam porównanie to stwierdzam, że może faktycznie takie będą odpowiedniejsze na ślubDoradźcie proszę tylko, która Waszym zdaniem lepsza, czy długa z krótkim rękawem czy krótsza z dłuższym rękawem? Ja się skłaniam bardziej przy tej długiej
A zawsze można skrócić i będzie można wykorzystać też na mniej uroczyste okazje
Tak mi się przynajmniej wydaje
Zobacz załącznik 843245
Zobacz załącznik 843246 Zobacz załącznik 843247
Zobacz załącznik 843248
Dobra sobie wziął babkę [emoji16] mogłabym taka polubicI to zasługa dziewczyny taty- już ją lubię![]()
Nawet moje buty by pasowałyW takim razie poluję na pierwsządziękuję za pomoc :*
Też mam apkeLaseczki na Hm jest -10% w aplikacji do jutra rana [emoji4]![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja koleżanka jest w 10tc i właśnie jej córka przechodzi przez to samo.... Bardzo się boi... Mówisz że jakieś badania można na to zrobić? To jej podpowiem.. Ona jakoś już 1,5 tyg w domu z Ingą siedzihej dziewczyny, jestem załamana... córka ma rumień zakaźny. Zaraz jadę zrobić badania na przeciwciała ale na wyniki trzeba długo czekać. Stres mnie zżera i wyć mi się chce. Czy choć raz, na chwilkę może być bez problemów????
Kochana nie denerwuj się na zapas... Na prawdę... Dobrze wiesz ze nie raz lepiej zrobić jakieś badanie bo "na oko" lekarz nie może czegoś ocenić..Dziewczyny jestem załamanaŁ poszedł niby na rutynową wizytę do okulisty a wraca ze skierowaniem na tomografię nerwu wzrokowego i tomografie głowy
Mówi, że mam się nie przejmowac a ja siedze i ryczę bo sie strasznie martwie