reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Laseczki na Hm jest -10% w aplikacji do jutra rana [emoji4]
1521623599-bd041caf245292c7-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

hej dziewczyny, jestem załamana... córka ma rumień zakaźny. Zaraz jadę zrobić badania na przeciwciała ale na wyniki trzeba długo czekać. Stres mnie zżera i wyć mi się chce. Czy choć raz, na chwilkę może być bez problemów????

Ty weź nie pokazuj mi takich rzeczy bo i tak zaraz pójdę z torbami [emoji28]

ja wczoraj zrobilam znow zamowienie ale rozmiary 62 bralam tylko bo 56 mam juz dosc tak :D

mam nadzieje ze moj mąż dostanie dobra podwyżke dzieki tym zdanym egzaminom hahaahahaha bo do lipca jeszcze troche czasuu jest :D

reklama
Nie. Po 35 roku zycia usg I i II trymestru nalezy sie za darmo, a III juz nie. Bez sensu[emoji53]

Faktycznie bzdura, nawet nie wiedziałam.. ale pójdę na pewno.
@klaudiaa975 a czy Twój facet wie że później możliwe że będziesz musiała codziennie chodzić na KTG? Ja w ogóle nie przejmowałabym się jego "widzimisię" bo kurcze, to kwestia zdrowia Twojego i dziecka. Na tym ostatnim etapie też dużo może się jeszcze zdarzyć, lepiej mieć rękę na pulsie. Jakby sprawa dotyczyła jego jajek to pewnie chodziłby co tydzień..

@_agnieszka_, mi się strasznie taki manekin krawiecki podoba jako element wystroju wnętrza :)

Co do ruchów, to zaczęłam się zastanawiać i w sumie może faktycznie czuję jakby delikatniej..? Nie wiem od czego to zależy...

Już szukałam też w sklepach niestety bardzo mało jest sklepów z ciążowymi sukienkami, jedynie jak już to normalne ciuchy na co dzień. Na żywo wygląda lepiej niż na fotkach. Ten mój telefon robi masakryczne fotki. Kolor jest żywszy i bardziej różowy.

Ola, ja jestem pewna że w większość sukienek nie-ciążowych byś się spokojnie zmieściła. Co do tych z Asosa, to podobają mi się wszystkie! Pamiętasz, że sama CI pisałam że nie wiedziałabym którą wybrać :) Trzymam kciuki za licytację!

Wszedł do domu w świetnym humorze i jedyne na co się zdobył to powiedzieć "Mynia chodź" przez zamknięte drzwi... A takiego ch...ja... Tak mi krew zepsuł, że nie popuszcze

Popieram w 100%! U nas jest tak, że jak się czasami kłócimy, to M. krzyczy częściej- przy czym on uważa że W ŻYCIU nie podniósł głosu i znając już więcej włochów, nawet chyba myślę że szczerze to mówi :D :D Niemniej przy nim nauczyłam się też wyrzucać wszystko z siebie i powiem Wam że z perspektywy czasu to dużo lepsza metoda. Wcześniej kisiałam długo w sobie na zasadzie "domyśl się".. Bez sensu.
Szczęśliwa- ostatni dzwonek żeby sobie "wywalczyć" coś na później, jak już będzie dziecko i dużo więcej nerwowych momentów.

ale fajne ja znow wczoraj na hm poplynelam ...

Pokazuj!

Do góry