olaaa7
Fanka BB :)
@SzczęśliwaCiężarna ćwicz wychowywanie na chłopie, przyda się w przyszłości w stosunku do dziecka 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super ja to już bym chciała 30 tydzień może bym była trochę spokojniejszaJa się też nie moge doczekać wizyty bo to bedzie moj skonczony 25 tydzień![]()
No proszę jak pięknie syn wygląda [emoji4]
Uuu chyba się chciała "wkupic "I to zasługa dziewczyny taty- już ją lubię![]()
Ja jakoś się już nie stresujeSuper ja to już bym chciała 30 tydzień może bym była trochę spokojniejsza![]()
Ty weź nie pokazuj mi takich rzeczy bo i tak zaraz pójdę z torbami [emoji28]Laseczki na Hm jest -10% w aplikacji do jutra rana [emoji4]![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ty weź nie pokazuj mi takich rzeczy bo i tak zaraz pójdę z torbami [emoji28]
Nie. Po 35 roku zycia usg I i II trymestru nalezy sie za darmo, a III juz nie. Bez sensu[emoji53]
Już szukałam też w sklepach niestety bardzo mało jest sklepów z ciążowymi sukienkami, jedynie jak już to normalne ciuchy na co dzień. Na żywo wygląda lepiej niż na fotkach. Ten mój telefon robi masakryczne fotki. Kolor jest żywszy i bardziej różowy.
Wszedł do domu w świetnym humorze i jedyne na co się zdobył to powiedzieć "Mynia chodź" przez zamknięte drzwi... A takiego ch...ja... Tak mi krew zepsuł, że nie popuszcze
ale fajne ja znow wczoraj na hm poplynelam ...