reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Padłam [emoji23]
Boskie foty [emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja tez haha haha bravo jola

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cały bujaczek sam w sobie nie jest dla dziecka zdrowy, stąd mocne ograniczenie czasu, jaki dziecko może w nim spędzać.... poduszka sama w sobie już niewiele w tej kwestii zmieni....
Bujaczek jest po to, żeby na chwilę zająć dziecko, np jak się idziemy myć itd, ale to jest "na chwilę"...
Jak znajdę tekst o bujaczkach, to wkleję

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dokl tak , gora godzine dziennie bujak lepiej dac na mate edukscyjna

Na tym trzecim robi sie przeplywy. To wazne, ale nie wiem czy musi byc do tego super sprzet czy na kazdym usg wyjdzie dobrze. Ja chyba pojde. U mnie kosztuje 250zl, a z nagraniem 300zl.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Mi juz robia przeplywy,,,ale tez nic nie place
To wam z nfs nie robia przeplywow?

reklama
Do góry