Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Padłam [emoji23]
Boskie foty [emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji106]
![]()
Ja tez haha haha bravo jola
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Padłam [emoji23]
Boskie foty [emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji106]
![]()
To super!Ok tupiii moge jesc huh nie nam wynikow ale nie dzwonili tzn ze ok ( tak powiedzieli) hemo ok toxo ok
Cały bujaczek sam w sobie nie jest dla dziecka zdrowy, stąd mocne ograniczenie czasu, jaki dziecko może w nim spędzać.... poduszka sama w sobie już niewiele w tej kwestii zmieni....
Bujaczek jest po to, żeby na chwilę zająć dziecko, np jak się idziemy myć itd, ale to jest "na chwilę"...
Jak znajdę tekst o bujaczkach, to wkleję
![]()
Ale fajne[emoji5]A! Młodszemu dziedzicowi tez kupiłam kilka rzeczy- akurat były fajne promocjebo na starszym to nic nie przyoszczędziłam [emoji849]
![]()
Na tym trzecim robi sie przeplywy. To wazne, ale nie wiem czy musi byc do tego super sprzet czy na kazdym usg wyjdzie dobrze. Ja chyba pojde. U mnie kosztuje 250zl, a z nagraniem 300zl.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Mamy pod tym względem sporo wspólnegoDzieki[emoji5]
Co do organizacji to takie mohe zboczenie[emoji6] Nawet na kazdy wyjazd robie wczesniwj liste rzeczy do spakowania i systematycznie dopisuje jak mi sie cos przypomni. Kocham listy[emoji23]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
SuperOk tupiii moge jesc huh nie nam wynikow ale nie dzwonili tzn ze ok ( tak powiedzieli) hemo ok toxo ok
Nie. Po 35 roku zycia usg I i II trymestru nalezy sie za darmo, a III juz nie. Bez sensu[emoji53]Mi juz robia przeplywy,,,ale tez nic nie place
To wam z nfs nie robia przeplywow?