reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Też mi się wydaje, że to to :) i chyba serce też tak w tych plamach ogladal

f2w39n7303c24ozn.png
Tak było serduszko i takie jakby grubsze linie.

reklama
Ja raczej jestem z tych którzy mówią (nawet w złości) a mój z tych co się drą już jak tylko lekkie poirytowanie się pojawi... Więc jeśli nas sąsiedzi słyszą to tylko tego Osła bo mnie to rzadko ( bo i czasem i mi się zdazy) ale ogólnie ja praktykuje zasadę " odpie... Się mam Cię dość idę sobie"

f2w39n7303c24ozn.png
U nas na odwrót , ja się wykrzyczec muszę, wygadać, a K też powie swoje ale bez takiego darcia japy jak ja :D muszę się tego oduczyc, bo później płakać mi się chce i wolę siedzieć sama a jest mi z tym źle. Oboje mamy swoje głupie ego i żadne nie podejdzie. Chyba , że po połowie dnia lub na drugi dzień.
Już szukałam też w sklepach niestety bardzo mało jest sklepów z ciążowymi sukienkami, jedynie jak już to normalne ciuchy na co dzień. Na żywo wygląda lepiej niż na fotkach. Ten mój telefon robi masakryczne fotki. Kolor jest żywszy i bardziej różowy.

Dzięki kochana :* Powiem Ci, że chyba się z Tobą zgodzę i poszukam jeszcze czegoś innego.

Dziękuję :*
Jeśli Tobie się podoba i czujesz się w niej dobrze, to nie bierz sobie do serca naszego zdania. Każdy powinien na swoim weselu wyglądać jak chce :* a sukienka to tylko dodatek do całej uroczystości. Będziesz wyglądała cudownie :*
W pogodzie mówili, że to nie są anomalie, i że takie wiosny się trafiały :) u mnie od niedzieli ma być być po 8/10 stopni :) śniegu u mnie nie ma , ale jest mróz i słoneczko

f2w39n7303c24ozn.png
U mnie jutro już na plus. W niedzielę też ma dojść do 8/10 ale w nocy dużo na minusie :/

U nas na odwrót , ja się wykrzyczec muszę, wygadać, a K też powie swoje ale bez takiego darcia japy jak ja :D muszę się tego oduczyc, bo później płakać mi się chce i wolę siedzieć sama a jest mi z tym źle. Oboje mamy swoje głupie ego i żadne nie podejdzie. Chyba , że po połowie dnia lub na drugi dzień.

Jeśli Tobie się podoba i czujesz się w niej dobrze, to nie bierz sobie do serca naszego zdania. Każdy powinien na swoim weselu wyglądać jak chce :* a sukienka to tylko dodatek do całej uroczystości. Będziesz wyglądała cudownie :*

U mnie jutro już na plus. W niedzielę też ma dojść do 8/10 ale w nocy dużo na minusie :/
No właśnie niby czuję się ok ale jednak trochę grubo :p Jednak chyba lepiej bym się czuła w dłuższej :) Ale to może moja obsesja już na tym punkcie :p Wczoraj jeszcze mama mnie pocieszyła :D Mówię jej, że wyglądam jak krupniok w szczewie a ona do mnie no a jak masz wyglądać :D [emoji28] nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać :D

Dziewczyny kochane dziękuję za wszystkie [emoji173] na fb, jesteście lepsze niż moja rodzina, Wy przynajmniej rozumiecie i nie mówicie jednego myśląc drugie :****

@klaudiaa975 u mnie 3 prenatalne kosztuje 220 zł plus jeśli ktoś chce film z usg w 4d to dodatkowo 100 zł.
Muszę sprawdzić ile kosztuje tam gdzie robiłam drugie. Odłożę sobie kasę i nie będzie miał nic do gadania :p tylko te jego teksty mi działają na nerwy : "kiedyś takich rzeczy nie było i kobiety rodziły a ty siedzisz w tym internecie i wymyślasz" a po polowkowym zadowolony , że się uparłam i sprawdziliśmy wszystko. Przynajmniej serduszko wyszło , że trzeba je dokładniej sprawdzić.
Kiedyś pytałam Was o te sukienki i w końcu wydały mi się za bardzo ozdobne ale teraz jak mam porównanie to stwierdzam, że może faktycznie takie będą odpowiedniejsze na ślub :) Doradźcie proszę tylko, która Waszym zdaniem lepsza, czy długa z krótkim rękawem czy krótsza z dłuższym rękawem? Ja się skłaniam bardziej przy tej długiej :) A zawsze można skrócić i będzie można wykorzystać też na mniej uroczyste okazje :) Tak mi się przynajmniej wydaje :D
Zobacz załącznik 843245

Zobacz załącznik 843246 Zobacz załącznik 843247

Zobacz załącznik 843248
Ta pierwsza dłuższą ładniejsza :) i ta różowa w kolejnym poście :)

hej dziewczyny, jestem załamana... córka ma rumień zakaźny. Zaraz jadę zrobić badania na przeciwciała ale na wyniki trzeba długo czekać. Stres mnie zżera i wyć mi się chce. Czy choć raz, na chwilkę może być bez problemów????
Moja koleżanka jest w 10tc i właśnie jej córka przechodzi przez to samo.... Bardzo się boi... Mówisz że jakieś badania można na to zrobić? To jej podpowiem.. Ona jakoś już 1,5 tyg w domu z Ingą siedzi

p19u3e3ks5xc16rv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Dziewczyny jestem załamana :( Ł poszedł niby na rutynową wizytę do okulisty a wraca ze skierowaniem na tomografię nerwu wzrokowego i tomografie głowy :( Mówi, że mam się nie przejmowac a ja siedze i ryczę bo sie strasznie martwie
Kochana nie denerwuj się na zapas... Na prawdę... Dobrze wiesz ze nie raz lepiej zrobić jakieś badanie bo "na oko" lekarz nie może czegoś ocenić..

p19u3e3ks5xc16rv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry