Karla88
Fanka BB :)
Czy to Twój tak uważa, że tylko zresz i kase wydajesz?
![]()
Nie to ja do tego doszłam przy serniku [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy to Twój tak uważa, że tylko zresz i kase wydajesz?
![]()
O pieska to ja dbam [emoji1] i muszę mieć pewność , że jest wysikany a nie pęcinki zaciska by nie popuscic [emoji16][emoji16][emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] no tak żeby nieprzespal spaceru czasem
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
SuperMoja Kruszynka zaczęła mnie w końcu kopać [emoji1] w końcu czuję leżąc na plecach [emoji16] ale niestety nie jestem w stanie zobaczyć bo kopie pod pępkiem i mi brzuch zasłania bo tam już zjeżdża w dół [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
![]()
Mój ma melodyjki i wibracje. Myślałam , że zepsuty.To zależy od tego jakie ma funkcjesą takie, które tylko wibruja a i takie, które się bujaja, wibruja, bujaja i wibruja jednocześnie i maja melodyjki
poczytaj instrukcje
![]()
Super ! Pochwal się odrazuDostałam maila, że jutro bedzie kurier z naszym wózkiem. Od razu lepszy humor. Ale zantp glowa mnie boli... chyba z nerwów.dziś.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie bo są leciutkie te wibracjeSuperja już czuję nawet jak stoję , wcześniej tylko ja siedziałam
więc już coraz czesciej, mocniej i wiele razy widziałam już przez brzuch
Mój ma melodyjki i wibracje. Myślałam , że zepsuty.ale wibracje nie oddziałują czasem źle na dziecko ?
Super ! Pochwal się odrazu![]()
Ja nawet nie wiem co mam wpisać w google żeby znaleźć wózek. I chyba jednak sobie daruje i będziemy szukać po sklepach![]()
Ja też muszę zamówić dla małej i synka ubrać na wiosneW sumie to tak jakbyśmy siedziały we 3 razem... [emoji16][emoji16]
Haha, dobre[emoji23] Myslala, se bedzie jak na filmach i niw zdazy[emoji6]Jezzzzuuuu nie jest dobrze- zastanawiałam się jakim cudem czujesz dziecko na swoich plecach
@Karla88 w płaszcz się na bank zmieścisz
BTW przypomniała mi się taka anegdotka ze szkoły rodzenia: w zimie, wpada w nocy na porodówkę super laska, mega ładna i zadbana jak mówiła położna- w futrze do kostek i mówi że rodzi. Zdejmuje to futro a pod spodem w samej bieliźnie- okazało się że narzuciła tylko to co miała pod ręką, bo przestraszyła się że za moment urodzi![]()
O ja... Zjadła bym kawałek [emoji7]A dziękuję [emoji8]Właśnie skończyłam [emoji16]![]()
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha![]()
![]()
Sernik za 9,99 i żebrak Czesław [emoji23]
Nie zajrzał nawet do Ciebie ?Wstał niedawno i siedzimy sobie każdy w innym pomieszczeniua się zdziwi bo chleba do pracy nie ma, ale chujowa Pani domu nie musi mu o tym mówić ani lecieć po chleb dla niego
pójdzie do pracy bez niczego
![]()
To ja w przeciwieństwie do Ciebie jestem cudowna Panią domuBądź twarda [emoji23]
Ja się z moim nie kloce a tez jestem chujo** panią domu bo nie gotuje nie sprzątam tylko żre i kasy rozwalam [emoji23]
Chyba jestem pasożytem domowym hahaha
Skąd ja to znam... [emoji23]Nagrywam jak mała kopie, bo tak fajnie było widać. Nagrywam, nagrywam ucieszonaa na koniec okazało się , że nie nacisnęłam start
![]()