reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Czy to Twój tak uważa, że tylko zresz i kase wydajesz?

f2w39n7303c24ozn.png

Nie to ja do tego doszłam przy serniku [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja Kruszynka zaczęła mnie w końcu kopać [emoji1] w końcu czuję leżąc na plecach [emoji16] ale niestety nie jestem w stanie zobaczyć bo kopie pod pępkiem i mi brzuch zasłania bo tam już zjeżdża w dół [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png
Super :) ja już czuję nawet jak stoję , wcześniej tylko ja siedziałam :) więc już coraz czesciej, mocniej i wiele razy widziałam już przez brzuch :)
To zależy od tego jakie ma funkcje :) są takie, które tylko wibruja a i takie, które się bujaja, wibruja, bujaja i wibruja jednocześnie i maja melodyjki :) poczytaj instrukcje

f2w39n7303c24ozn.png
Mój ma melodyjki i wibracje. Myślałam , że zepsuty.:D ale wibracje nie oddziałują czasem źle na dziecko ?
Dostałam maila, że jutro bedzie kurier z naszym wózkiem. Od razu lepszy humor. Ale zantp glowa mnie boli... chyba z nerwów.dziś.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super ! Pochwal się odrazu :)
Ja nawet nie wiem co mam wpisać w google żeby znaleźć wózek. I chyba jednak sobie daruje i będziemy szukać po sklepach :)

Super :) ja już czuję nawet jak stoję , wcześniej tylko ja siedziałam :) więc już coraz czesciej, mocniej i wiele razy widziałam już przez brzuch :)

Mój ma melodyjki i wibracje. Myślałam , że zepsuty.:D ale wibracje nie oddziałują czasem źle na dziecko ?

Super ! Pochwal się odrazu :)
Ja nawet nie wiem co mam wpisać w google żeby znaleźć wózek. I chyba jednak sobie daruje i będziemy szukać po sklepach :)
Nie bo są leciutkie te wibracje :) na krótko nic nie szkodzi :)

f2w39n7303c24ozn.png

Jezzzzuuuu nie jest dobrze- zastanawiałam się jakim cudem czujesz dziecko na swoich plecach :eek:

@Karla88 w płaszcz się na bank zmieścisz:-D

BTW przypomniała mi się taka anegdotka ze szkoły rodzenia: w zimie, wpada w nocy na porodówkę super laska, mega ładna i zadbana jak mówiła położna- w futrze do kostek i mówi że rodzi. Zdejmuje to futro a pod spodem w samej bieliźnie- okazało się że narzuciła tylko to co miała pod ręką, bo przestraszyła się że za moment urodzi ;)
Haha, dobre[emoji23] Myslala, se bedzie jak na filmach i niw zdazy[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

1521653082-067b63e82928a5e4-aaaaaa.jpeg

1521653108-ee901b00c6efcb12-aaaaaa.jpeg

Sernik za 9,99 i żebrak Czesław [emoji23]

Hahaha :D daj mu kawałek :D biedny czeka :D
Wstał niedawno i siedzimy sobie każdy w innym pomieszczeniu :) a się zdziwi bo chleba do pracy nie ma, ale chujowa Pani domu nie musi mu o tym mówić ani lecieć po chleb dla niego :) pójdzie do pracy bez niczego

f2w39n7303c24ozn.png
Nie zajrzał nawet do Ciebie ?
Bądź twarda [emoji23]

Ja się z moim nie kloce a tez jestem chujo** panią domu bo nie gotuje nie sprzątam tylko żre i kasy rozwalam [emoji23]

Chyba jestem pasożytem domowym hahaha

To ja w przeciwieństwie do Ciebie jestem cudowna Panią domu :D sprzatam, gotuje :D a kto ci gotuje ?:p

reklama
Do góry