reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak myślę może macica znów do góry poszła i tam się musi wszystko porozchodzic ? Tylko dziwne bo to boli i nie boli boli i nie boli i tak w kółko [emoji134]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak bo to nie było tak, że cały czas czulam przynajmniej ja też tak raz czułam potem trochę nie potem znowu

reklama
ja tez ide do dentysty w przyszly piatk i tez juz mi powiedział ze do konca 2 trymestru bedziemy leczyc w 3 nie mozna musze zapytac dlaczego bo zapomniałam naszczescie moje zęby sa wporządku nie łamią sie nie kruszą nie bolą
Hm moja dentystka mówiła że 5 -6 miesiąc jest najlepszym na leczenie zębów, ale ze np jak jest potrzebą to od 36 można zrobić rentgen i jest to najbezpieczniejszy moment . Ciekawe . Zresztą zawsze tak jest ile lekarzy tyle opinii w każdej teorii[emoji3]

Zobacz załącznik 843364 Zobacz załącznik 843365 Zobacz załącznik 843366
Te mi się podobają :) i jeszcze jedna spacerówka , ale juz raczej nie będę kombinowała żeby kupić sama gondole a pozniej spacerówkę i osobno nosidełko. Bo na tyle się na wozkach nie znam. I od razu będę szukała 3w1 :)
Klaudia polecam Ci Anex a widzę że masz w dobrej cenie używany [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Hm moja dentystka mówiła że 5 -6 miesiąc jest najlepszym na leczenie zębów, ale ze np jak jest potrzebą to od 36 można zrobić rentgen i jest to najbezpieczniejszy moment . Ciekawe . Zresztą zawsze tak jest ile lekarzy tyle opinii w każdej teorii[emoji3]

no 5-6 mieiac to II trymestr moze faktycznie cos w tym jest musze sie zapytac jak pojde za tydzien
36 tydz to juz tez w zasadzie koncówka wiec ciaza prawie donoszona to chyba nie powinno sie nic stac nie wiem tak mysle

No wiem wiem o czym mówisz [emoji20] a czasami tak niewiele trzeba nie. No ale facet to musi mieć wszystko dokładnie wyjaśnione o co chodzi bo inaczej niezrozumie przynajmniej większość. Pod tym względem jesteśmy inni , kobiety to jakoś tak się więcej potrafią domyślić [emoji1]

Tego niestety nie zmienimy, pod niektórymi względami bardzo się różnimy... Choć gdyby wszyscy byli tacy sami, to byłoby nudno ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja planuję 3 komplety tych przegródek ;)
Czemu miałyby się pognieść? Ubranka mogą swobodnie stać ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

No właśnie muszę popatrzeć jak to ulozyc, żebym widziała mniej więcej co to jest a nie wyciągała kazde po kolej. Składam tak jak bym układała na półkę ale stawiam w drugą stronę i tak każde po kolej ? I leżą w przeciwną stronę ale tak zlozone jak by były na półce ? ( Może zrozumiesz co napisalam :D )

reklama
Mój po świętach będzie wracał do Niemiec to Justynę zgarnie po drodze :D

Narobiłaś mi smaka :D a co do snów to całą noc miałam takie głupie !!
Że była wojna, jacyś ruscy czy co to były zabierali ludzi do busów i gdzieś wywozili. Kazali na jakiś arenach się bić, następna w kolejce byłam ja ale sobie przypomniałam , że ja jestem w ciąży i nie mogę iść. Pobiegłam do jakiegoś faceta i mówię , a on , tak patrzy na mój brzuch i mowi że mały jak na ciążę. A ja , że mu mogę kartę ciąży pokazać... XD albo ja i moja rodzina zostaliśmy zamienieni w smerfy, uciekalismy przed ludźmi. I takich snów jeszcze z 5 dzisiaj bylo XD

Jak już kwiecień zleci to będzie bliziutko :)

Haha :D zzjem [emoji14]
Daleko masz do Koblenz ? :)
Widzę że nie tylko ja miałam dziś w nocy jakieś głupie sny [emoji849]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry