reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hahaha są takie busiki które z pod domu biorą i pod dom zawoza[emoji39] [emoji39] [emoji39] [emoji39] niemigaj się Justka[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój po świętach będzie wracał do Niemiec to Justynę zgarnie po drodze :D
Witajcie dziewczyny :* mi się spało nawet dobrze tylko jakieś głupie sny miałam :/
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :*
Ja się zbieram do sklepu po coś dobrego jakiegoś pączka bym zjadła czy gniazdko :D
Narobiłaś mi smaka :D a co do snów to całą noc miałam takie głupie !!
Że była wojna, jacyś ruscy czy co to były zabierali ludzi do busów i gdzieś wywozili. Kazali na jakiś arenach się bić, następna w kolejce byłam ja ale sobie przypomniałam , że ja jestem w ciąży i nie mogę iść. Pobiegłam do jakiegoś faceta i mówię , a on , tak patrzy na mój brzuch i mowi że mały jak na ciążę. A ja , że mu mogę kartę ciąży pokazać... XD albo ja i moja rodzina zostaliśmy zamienieni w smerfy, uciekalismy przed ludźmi. I takich snów jeszcze z 5 dzisiaj bylo XD
Niech ten czas do lipca jeszcze szybciej plynie [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Jak już kwiecień zleci to będzie bliziutko :)
Haha to na porodowke Ci przywioza na deserek sledziki[emoji3] [emoji3] [emoji3]

Haha :D zzjem :p
Daleko masz do Koblenz ? :)

reklama
ja tez ide do dentysty w przyszly piatk i tez juz mi powiedział ze do konca 2 trymestru bedziemy leczyc w 3 nie mozna musze zapytac dlaczego bo zapomniałam naszczescie moje zęby sa wporządku nie łamią sie nie kruszą nie bolą

I myślisz ze jak kupie kilka kompletów po 6 to zajmę jakoś całe miejsca w szufladach ? I jak tam powklada ciuszki małej to nie będzie pomięte baardzo ?

Super są te kola. Ale jak dla mnie to spacerówka na takich kołach wygląda jak wózek inwalidzki. :huh:

Ja planuję 3 komplety tych przegródek ;)
Czemu miałyby się pognieść? Ubranka mogą swobodnie stać ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mój po świętach będzie wracał do Niemiec to Justynę zgarnie po drodze :D

Narobiłaś mi smaka :D a co do snów to całą noc miałam takie głupie !!
Że była wojna, jacyś ruscy czy co to były zabierali ludzi do busów i gdzieś wywozili. Kazali na jakiś arenach się bić, następna w kolejce byłam ja ale sobie przypomniałam , że ja jestem w ciąży i nie mogę iść. Pobiegłam do jakiegoś faceta i mówię , a on , tak patrzy na mój brzuch i mowi że mały jak na ciążę. A ja , że mu mogę kartę ciąży pokazać... XD albo ja i moja rodzina zostaliśmy zamienieni w smerfy, uciekalismy przed ludźmi. I takich snów jeszcze z 5 dzisiaj bylo XD

Jak już kwiecień zleci to będzie bliziutko :)

Haha :D zzjem [emoji14]
Daleko masz do Koblenz ? :)
Nie . Z 50 km [emoji4]

To znaczy że ciężki jest, kurcze nawet nie wiem jaki konkretnie to model bo K pokazał mi ostatnio zdjęcie i zwróciłam uwagę ba te koła..

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Musi być ciężki jak ma takie koła ale pewnie mega wygodny. Ja na pewno bym go nie kupiła bo mieszkam na 3 piętrze bez windy a do tego mam mały bagażnik w samochodzie [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

reklama
Do góry