reklama
G
gosc12
Gość
A mówiła Ci dlaczego od 7miesiaca nie można ?hejo
wczoraj dentystę przeżyłam nie było źledziewczyny polecam się wybrać na kontrolę jeszcze teraz bo zęby można leczyć tylko w II trymestrze, tak mi stomatolog wczoraj powiedziała.
Za wizytujące, kciuki
Ja do kąpieli mam ten i wszystko z hipp będę kupować
Pielęgnacyjny płyn do kąpieli
Ja ostatnio narzekałam na rogala , że mi nie potrzebny i sprzedam chyba. To dzisiaj w nocy był moim wybawieniemTrzymam Kciuki Monia [emoji4] ja ostatnio też bardzo źle śpię nie wiem o co chodzi
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Bo to chyba zależy jak kto ciążę znosi, czy może iść z brzuszkiem na spacer a kto musi lezec i cierpiećNo właśnie też tak myślę , że u mnie też tak bedzie [emoji4] byle tylko szczęśliwie donosic a później wolę tulić
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Mnie też i znów cały kręgosłup i do tego dalej pod tym zebrem [emoji85]Mnie dzisiaj tez biodra w kroczu kłuje masakra
kinga30
Pod żebrem to pewnie ucisk gdzieś masz, też miałam coś podobnego ostatnie dwa dni wlasnie tak pod zebrem. To przeszło ale dzisiaj ogolnie czuję się jak wieloryb wszedzie kłujeMnie też i znów cały kręgosłup i do tego dalej pod tym zebrem [emoji85]
G
gosc12
Gość
Śledzie kochałam przed ciążą a teraz mi nie dobrze jak je widzęO fuu hahaha ja nawet sławnego sledzia nie zjem a co dopiero z czekolada hahaha [emoji16][emoji16][emoji16][emoji23][emoji23]
![]()
Zapowiada się domowe spaZrobię chyba dziś dzień dla urody. I tak muszę siedzieć i czekać na kuriera z wozkiem, córka chora w domu to co mi szkodzi. Paznokcie wołają o nową hybryde, wlosy o maskę. Jest co robic.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Staram sięWażne, żeby się jakoś wzajemnie dogadać, dotrzeć itd. A z drugiej strony faceta trzeba umieć czasem "podejść"
![]()
Onaszczesliwa2018
Niech ten czas do lipca jeszcze szybciej plynie [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]Pod żebrem to pewnie ucisk gdzieś masz, też miałam coś podobnego ostatnie dwa dni wlasnie tak pod zebrem. To przeszło ale dzisiaj ogolnie czuję się jak wieloryb wszedzie kłuje
kinga30
Zgadzam się w 100 procentachNiech ten czas do lipca jeszcze szybciej plynie [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Onaszczesliwa2018
Haha to na porodowke Ci przywioza na deserek sledziki[emoji3] [emoji3] [emoji3]Śledzie kochałam przed ciążą a teraz mi nie dobrze jak je widzęa tęsknię za nimi
ale flaków za sama nazwe też nigdy nie tknekam
![]()
Zapowiada się domowe spa
Staram się![]()
reklama
[emoji23]No kurde, taka zdolna, a węgierskiego nie zna...!!! [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Byłam tam parę razy, i węgierski jest dla mnie jednym z najgorszych języków w kwestii ewentualnej nauki - tak jak w innych krajach po paru tygodniach byłam w stanie wymówić choć kilka słów, jakieś dzień dobry, do widzenia, proszę, dziękuję itd, tak z węgierskiego zupełnie nic [emoji23]

Podziel się: