reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witajcie dziewczyny :* mi się spało nawet dobrze tylko jakieś głupie sny miałam :/
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :*
Ja się zbieram do sklepu po coś dobrego jakiegoś pączka bym zjadła czy gniazdko :D

hejo :)
wczoraj dentystę przeżyłam nie było źle :) dziewczyny polecam się wybrać na kontrolę jeszcze teraz bo zęby można leczyć tylko w II trymestrze, tak mi stomatolog wczoraj powiedziała.

Za wizytujące, kciuki

Ja do kąpieli mam ten i wszystko z hipp będę kupować
Pielęgnacyjny płyn do kąpieli
A mówiła Ci dlaczego od 7miesiaca nie można ?
Trzymam Kciuki Monia [emoji4] ja ostatnio też bardzo źle śpię nie wiem o co chodzi

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ostatnio narzekałam na rogala , że mi nie potrzebny i sprzedam chyba. To dzisiaj w nocy był moim wybawieniem :p żołądek mi tak ściskalo, brzuch mnie bolał. A położyłam się w poduchę i usnęłam jak kamień :)

No właśnie też tak myślę , że u mnie też tak bedzie [emoji4] byle tylko szczęśliwie donosic a później wolę tulić

Bo to chyba zależy jak kto ciążę znosi, czy może iść z brzuszkiem na spacer a kto musi lezec i cierpieć :(

O fuu hahaha ja nawet sławnego sledzia nie zjem a co dopiero z czekolada hahaha [emoji16][emoji16][emoji16][emoji23][emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png
Śledzie kochałam przed ciążą a teraz mi nie dobrze jak je widzę :( a tęsknię za nimi :( ale flaków za sama nazwe też nigdy nie tknekam :D
Zrobię chyba dziś dzień dla urody. I tak muszę siedzieć i czekać na kuriera z wozkiem, córka chora w domu to co mi szkodzi. Paznokcie wołają o nową hybryde, wlosy o maskę. Jest co robic.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zapowiada się domowe spa :)

Ważne, żeby się jakoś wzajemnie dogadać, dotrzeć itd. A z drugiej strony faceta trzeba umieć czasem "podejść" ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Staram się :)

Pod żebrem to pewnie ucisk gdzieś masz, też miałam coś podobnego ostatnie dwa dni wlasnie tak pod zebrem. To przeszło ale dzisiaj ogolnie czuję się jak wieloryb wszedzie kłuje
Niech ten czas do lipca jeszcze szybciej plynie [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

reklama
No kurde, taka zdolna, a węgierskiego nie zna...!!! [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji23]

Byłam tam parę razy, i węgierski jest dla mnie jednym z najgorszych języków w kwestii ewentualnej nauki - tak jak w innych krajach po paru tygodniach byłam w stanie wymówić choć kilka słów, jakieś dzień dobry, do widzenia, proszę, dziękuję itd, tak z węgierskiego zupełnie nic [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry