reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Byłam wczoraj na wizycie. Położna jak robiła mi ktg to stwierdziła że mam sporą macice jak na ten tydzień ciąży. Jestem w 24+4 i macica mi sięga około 5 cm nad pępek. Trochę się boję żeby nie okazało się że mam cukrzycę albo że będę miała dziecko jak moja babcia ponad 5 kg. Ginekolog nie robił mi usg, powiedział że za 3 tygodnie wykonamy. Chodzę na nfz więc nie mam na każdej wizycie usg. Dostałam skierowanie na test obciążenia glukozą ale wyniki są przesyłane do przychodni więc trzeba będzie czekać do kolejnej wizyty. Bardzo boję się cukrzycy w ciąży, tego mierzenia cukru co chwile, zastrzyków, uważania co się je. Mam nadzieję że mnie to ominie

reklama
Dokładnie.. dopiero test w listopadzie robiła. :) Zawsze myślałam , że 9 miesięcy ciąży. Boże ile to trzeba czekać, jak to długo , przecież prawie cały rok.. heh :)
Ja robiłam 31 października :) Też tak myślałam, że to przecież prawie rok i że ja przecież nie doczekam :D

@olaaa7 pracujesz normalnie po 8 godzin?
Tak 8 godzin niestety.

@olaaa7 W Biedronce sa w spoko cenach teraz proszki, plyny do prania i plukania z Loveli bodajze. Nie wiem czy sie nie myle, ale sa napewno. Ja corce mlodszej w tym pralam i byly ok.
To muszę zajrzeć :) dzięki :)

U mnie śnieg pada hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] wiosna, wiosna, wiosna ach to Ty [emoji16][emoji16] ale jest koło 0 więc po południu nic nie będzie [emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Hahahah to powiem Ci, że w Wawie mam wokół tylko sklepy papiernicze a takie "imprezowe" rzeczy to kupuję tylko przez net, bo nie mam pojęcia gdzie jest taki sklep- kiedyś był w jednej z galerii ale go zamknęli. Ale może tak jak @Jola92 pisze, w jakiejś kwiaciarni... Jolka, wezmę glutka w auto, przyjadę na kawę i pójdziemy nadmuchać balony :) Albo ty przyjedziesz do mnie z nadmuchanymi :tak:
Już widzę jak przejadę pół Warszawy Autobusem z wrzeczącym dzieckiem w wózku do którego bedą przywiązane bolony z helem :D a tak serio to na macierzyńskim mam zamiar zrobić prawo jazdy, zobaczymy czy juz podczas kursu nikt przeze mnie nie zginie :D

@olaaa7 W Biedronce sa w spoko cenach teraz proszki, plyny do prania i plukania z Loveli bodajze. Nie wiem czy sie nie myle, ale sa napewno. Ja corce mlodszej w tym pralam i byly ok.

@olaaa7 ja też sie zaopatrzyłam w lovelę :)

@Karla88 moje rozbujane ego nie pozwalało mi zasnać po tym jak pokazałaś swoją stylizację do porodu, więc przygotowałam moją. Ty miałas typową elegancję u mnie będzie sportowa elegancja, ale zdjęcie wrzucę jeszcze nie teraz :D
Siemka! Wstalam, zjem ogarnę siebie, upiekę ciasteczka i ogarnę mieszkanie bo dziś odwiedzają mnie znajomi z pracy! yupi :)
Powodzenia na wizytach :*

@Karla88 moje rozbujane ego nie pozwalało mi zasnać po tym jak pokazałaś swoją stylizację do porodu, więc przygotowałam moją. Ty miałas typową elegancję u mnie będzie sportowa elegancja, ale zdjęcie wrzucę jeszcze nie teraz :D
Siemka! Wstalam, zjem ogarnę siebie, upiekę ciasteczka i ogarnę mieszkanie bo dziś odwiedzają mnie znajomi z pracy! yupi :)
Powodzenia na wizytach :*

hahahahah dawaj!!! :D dobrze miec wybór i pogląd wersji eleganckiej i sportowej

reklama
Do góry