reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Chyba nie ... No i mój nie jest sztywny tylko można go sobie ksztaltowac pod siebie bo nie jest mocno nabity wata

f2w39n7303c24ozn.png
Mój też, da się go zwinąć jak się chce. Leży teraz zwinięty w kółeczko na dywanie :)

reklama
musisz to wyslać do niej pocztą za potwierdzeniem nadania mam gdzies wzór to ci podeśle jak bedzesz potrzebowac, ale najpierw wyslij wiadomosc na mesengerze

Taaak mój ma kawałek do pracy i gadamy raz przez telefon i mu mówię kurde ale leje a On że tam słońce świeci [emoji23] [emoji23] [emoji23] także takie cuda tutaj sa[emoji23] [emoji23] [emoji23] wpadaj polezymy razem jak będzie pogoda to może nawet już na tarasie na lezaczkach[emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Fajnie by było :D po maju już jedzie na inną budowę to mieszkać pewnie będą te gdzie indziej :( teraz miałam okazję jechać z nim na tydzień ale zrezygnowałam. Coś by się działo to nawet języka na tyle nie umiemy. A droga to by była męczarnia , jednak 1260km :(

Fajnie by było :D po maju już jedzie na inną budowę to mieszkać pewnie będą te gdzie indziej :( teraz miałam okazję jechać z nim na tydzień ale zrezygnowałam. Coś by się działo to nawet języka na tyle nie umiemy. A droga to by była męczarnia , jednak 1260km :(
Ale spieprzylas sprawe[emoji2] mogłaś przyjechac

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Babeczki,

Prosze o rade.
Dwa miesiace temu!!! Zamowilam dwie recznie robione rzeczy przez pewna pania na fb.
Mieszka ona w mojej miejscowosci. Za pierwszym razem po 3 tygodniach od zamowienia sklamala, ze paczka wrocila do niej I czy ma poprawny adres ( co jest niemozliwe. Wyobrazcie sobie wysylke z Lodzi do Lodzi - paczka z reguly powinna byc u mnie w przeciagu 2 dni). Powiedziala, ze wysle nowa,
Nie wyslala.
Caly czas jednak kontynuowala ze mna rozmowe, przepraszajac, tlumaczac sie itp.
W koncu dwa razy napisala, ze zwroci mi zalezne pieniadze, a w ramach rekompensaty zrobi mi nowe rzeczy I wysle, ale tego tez oczywiscie nie zrobila.
Od poniedzialku nie odpisuje na moje maile, ignoruje mnie.
Jesli zablokuje mnie na fb to nawet nie bede mogla dac negatywnej opinii.
Jestem zdegustowana I rozzalona, ze ludzie tak oszukuja. Szok!!!!
To jej profil (robi piekne rzeczy).
Jak ma otrzymac pieniadze za towar, ktory nigdy nie dostalam? Placilam przez paypala....
Link do: Fikaluka Love
Zgłoś na policję. Pewnie jakaś oszustka.. oni ja znajda moment. Taki ludzi jest pełni, dlatego ja zawsze płacę przy odbiorze.

Do góry