reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry, ale produkcja od rana[emoji3]
Kiepsko spałam dziś. Jakoś mi tak niewygodnie było.
Rano wstałam do kuchni a tam Armagedon. Koty postanowiły się same suchą karmą obsłużyć. Brzuchy mają takie pełne że aż się boję co będzie. Śpią teraz najedzone i szczęśliwe. A ja sprzątam.
No i znowu mam snieg za oknem. Ech słów brak, bo juz kurtki nie dopinam i się wsciekam jak mam gdzieś wyjść.
Trzymam kciuki za wizyty.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zdolne koteczki [emoji23]

Koleżanka miała psa, lodówkę miała zamykaną na kłódkę itd... [emoji6]
Ale pies z gatunku wyjątkowo zdolnych (wcześniej sunia "pracowała" w ratownictwie, przeszukiwanie gruzów i te klimaty...)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
O nieeee nie poddawaj mi takich pomysłów!!!

ALE! Moje drogie na odzież ciążową w H&M -15% :p
Chcesz nas wszystkie z torbami puścić :p

Nie wiem, tak 1300.
Nie szukam konkretnego bo się na nich nie znam, nie orientuje który lepszy itp :)
Żeby był np. szaro-rozowy / bialo-rozowy :)
Klaudia a może Bebetto Vulcano? :D Skoro już we 3 mamy takim jeździć to czwarta też nie zrobi różnicy? [EMOJI28] Jest też z różem :)
v07_bia.png
v07_s_bia.png

Załączniki

• v07_bia.png
    v07_bia.png
    179,6 KB · Wyświetleń: 245
  • v07_s_bia.png
    v07_s_bia.png
    147 KB · Wyświetleń: 248
Zrobię chyba dziś dzień dla urody. I tak muszę siedzieć i czekać na kuriera z wozkiem, córka chora w domu to co mi szkodzi. Paznokcie wołają o nową hybryde, wlosy o maskę. Jest co robic.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja potrzebuję kopa w d..., żeby jutro w końcu się zafarbować.... Nie mogę się jakoś zmobilizować.... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Zdolne koteczki [emoji23]

Koleżanka miała psa, lodówkę miała zamykaną na kłódkę itd... [emoji6]
Ale pies z gatunku wyjątkowo zdolnych (wcześniej sunia "pracowała" w ratownictwie, przeszukiwanie gruzów i te klimaty...)

0d1yrjjgtd95fou3.png

psy sa genialne moje są na dworze biegaja ja w kuchni i otwieram lodówke to juz leca i stoją obok..

reklama
Do góry