Nowaja16
Fanka BB :)
Jej super i jakie fajne ujęcie :*Ja już po [emoji16] Moja Fruzia ma 647gram, łożysko wysoko, szyjka macicy długa i zamknięta [emoji1] Malutka sobie gadała i ziewala![]()
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jej super i jakie fajne ujęcie :*Ja już po [emoji16] Moja Fruzia ma 647gram, łożysko wysoko, szyjka macicy długa i zamknięta [emoji1] Malutka sobie gadała i ziewala![]()
![]()
No ja na pewno przekroczę 80 bo już miałam ostatnio przed 80.do 70 dobije na pewnooj tak maluszek najwazniejszy
wszystko mi w tylek idzie ...
O matko, co za niegrzeczne kociaki[emoji6] Teraz musza przejsc na diete[emoji3]Dzień dobry, ale produkcja od rana[emoji3]
Kiepsko spałam dziś. Jakoś mi tak niewygodnie było.
Rano wstałam do kuchni a tam Armagedon. Koty postanowiły się same suchą karmą obsłużyć. Brzuchy mają takie pełne że aż się boję co będzie. Śpią teraz najedzone i szczęśliwe. A ja sprzątam.
No i znowu mam snieg za oknem. Ech słów brak, bo juz kurtki nie dopinam i się wsciekam jak mam gdzieś wyjść.
Trzymam kciuki za wizyty.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Też mi się bardzo podoba [emoji16] była dziś wyjątkowo ładnie ulozona [emoji1] wczoraj jej mówiliśmy że idzie jutro na zdjęcie i ma coś ładnego ubrać i sir uśmiechać [emoji16]Jej super i jakie fajne ujęcie :*
SuperJa już po [emoji16] Moja Fruzia ma 647gram, łożysko wysoko, szyjka macicy długa i zamknięta [emoji1] Malutka sobie gadała i ziewala![]()
![]()
To milej pielegnacji[emoji3]Zrobię chyba dziś dzień dla urody. I tak muszę siedzieć i czekać na kuriera z wozkiem, córka chora w domu to co mi szkodzi. Paznokcie wołają o nową hybryde, wlosy o maskę. Jest co robic.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Aha rozumiem właśnie mi też się to podoba ze ta gondola jest taka duża bo trochę nam posłuży lato jesieńZ gondoli bardzo jest duża większą od innych wozkow, ale spacerówka już mało jeździłam bob ciężko było pakować do samochidu, a też jechaliśmy na wakacje i kupilismy spacerowk lekka która mniej miejsca zajmowała w samochodzie
Każde zdjęcie najnowsze wkładam zawsze w ramkę [emoji1] i leży w dużym pokoju na honorowym miejscu [emoji16]@SzczęśliwaCiężarna, super fota!! Do oprawienia normalnie <3