reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Już widzę jak przejadę pół Warszawy Autobusem z wrzeczącym dzieckiem w wózku do którego bedą przywiązane bolony z helem :D a tak serio to na macierzyńskim mam zamiar zrobić prawo jazdy, zobaczymy czy juz podczas kursu nikt przeze mnie nie zginie :D

@olaaa7 ja też sie zaopatrzyłam w lovelę :)

@Karla88 moje rozbujane ego nie pozwalało mi zasnać po tym jak pokazałaś swoją stylizację do porodu, więc przygotowałam moją. Ty miałas typową elegancję u mnie będzie sportowa elegancja, ale zdjęcie wrzucę jeszcze nie teraz :D
Siemka! Wstalam, zjem ogarnę siebie, upiekę ciasteczka i ogarnę mieszkanie bo dziś odwiedzają mnie znajomi z pracy! yupi :)
Powodzenia na wizytach :*
Może o zrobieniu prawka pomyślisz jednak wcześniej? Może być trochę łatwiej logistycznie, żebyś chociaż teorię już miała, i tylko jazdy mogą czekać na po porodzie [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Byłam wczoraj na wizycie. Położna jak robiła mi ktg to stwierdziła że mam sporą macice jak na ten tydzień ciąży. Jestem w 24+4 i macica mi sięga około 5 cm nad pępek. Trochę się boję żeby nie okazało się że mam cukrzycę albo że będę miała dziecko jak moja babcia ponad 5 kg. Ginekolog nie robił mi usg, powiedział że za 3 tygodnie wykonamy. Chodzę na nfz więc nie mam na każdej wizycie usg. Dostałam skierowanie na test obciążenia glukozą ale wyniki są przesyłane do przychodni więc trzeba będzie czekać do kolejnej wizyty. Bardzo boję się cukrzycy w ciąży, tego mierzenia cukru co chwile, zastrzyków, uważania co się je. Mam nadzieję że mnie to ominie
To ze duzy brzuch czy duze dziecko nie musi zaraz oznaczac cukrzycy. Ja w pierwszej ciazy mialam brzuch ogromny, mloda duza sie urodzila, a cukry cala ciaze byly ok [emoji5]
Trzymam kciuki za wyniki!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

O matko, co za niegrzeczne kociaki[emoji6] Teraz musza przejsc na diete[emoji3]

Mam to samo z plaszczem, marzne strasznie, bo nie moge za wiele pod niego wsadzic. Najchetniej nie wychodzilabym nigdzie. Niech sie juz ociepli!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Dokładnie..chcę ciepła. Zrzucić kurtki i kozaki.
A koty paskudy. Jak tak to niby ciągle sie.biją. ale jak nikt nie patrzy to współpraca w brojeniu i figlach na.całego. winnych potem brak.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahaha zawodu jej nie wybieram [emoji23][emoji1][emoji1] byle była szczęśliwa w tym co robi i mogła robić to o czym marzy :) ja zawsze chciałam być położna lub weterynarzem, ale niestety chemia i matematyka nie były moimi mocnymi stronami [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Jezu nawet niemow...jak sobie przypomnę nauczycielkę chemii z gimnazjum...[emoji33] czlowiek szedł jak...ja nigdy z nią niemialam żadnych przebojów dzięki Bogu , ale strasznie agresywna kobietka była, byli tacy którzy mdleli na lekcjach się okazywało że któryś raz czegoś tam niezaliczyli [emoji1] nie zapomnę jej do konca życia [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry