reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Kiedy idziesz? Ja wtorek albo sroda, bo w piatek wizyta[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Jeszcze nie myślałam kiedy, 9 kwietnia mam wizytę [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

reklama
Nie będę każdej z osobna odpisywać bo nie umiem zaznaczyć tak żeby wszystkie posty były naraz :/ miałam wyciągnąć ciuszki poprzegladac co mam a co mi potrzeba i odkładam to cały czas miałam zamówić przewijak to tez się wstrzymałam jakoś mam taki lek mogłabym nie mieć nic gotowe ale żeby tylko mała była już na świecie.. ale wiem ze nie mogę męża ze wszystkim zostawiać bo też stadzie przeżył śmierć pierwszej córeczki.. nic mnie nie boli a ja leżę i boję się cokolwiek robić osiwieje chyba do czerwca
Też się kochana ciągle boję... Ale musimy jakoś dotrwać do końca i mieć nadzieję że zobaczymy nasze zdrowe maluszki :*

p19u3e3knnye1f6w.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Wy też po krótkim czasie po jedzeniu, nawet sytym obiedzie, czujecie pustkę w żołądku ? I nie wiem czy znowu jestem głodna w tym momencie znowu czy co :hmm:

reklama
Do góry