martaaa515
Fanka BB :)
Jeszcze nie myślałam kiedy, 9 kwietnia mam wizytę [emoji4]Kiedy idziesz? Ja wtorek albo sroda, bo w piatek wizyta[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Aniołek 31.07.2017 (*)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze nie myślałam kiedy, 9 kwietnia mam wizytę [emoji4]Kiedy idziesz? Ja wtorek albo sroda, bo w piatek wizyta[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
A...to moze sie zgramy przypadkiem[emoji6]Jeszcze nie myślałam kiedy, 9 kwietnia mam wizytę [emoji4]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Też się kochana ciągle boję... Ale musimy jakoś dotrwać do końca i mieć nadzieję że zobaczymy nasze zdrowe maluszki :*Nie będę każdej z osobna odpisywać bo nie umiem zaznaczyć tak żeby wszystkie posty były naraz :/ miałam wyciągnąć ciuszki poprzegladac co mam a co mi potrzeba i odkładam to cały czas miałam zamówić przewijak to tez się wstrzymałam jakoś mam taki lek mogłabym nie mieć nic gotowe ale żeby tylko mała była już na świecie.. ale wiem ze nie mogę męża ze wszystkim zostawiać bo też stadzie przeżył śmierć pierwszej córeczki.. nic mnie nie boli a ja leżę i boję się cokolwiek robić osiwieje chyba do czerwca

Będzie raźniej [emoji4]A...to moze sie zgramy przypadkiem[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
O a ja milki nie lubie[emoji6]Jutro znów jadę na polowanie na sukienkę i dalej zakupy remontowe.. A tymczasem coś na osłodę![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Super!Dotarlam dopiero do domu . Z malutką wszystko ok. Następna wizyta za 4 tygodnie
Ja tą akurat uwielbiamO a ja milki nie lubie[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017