Spoko pytaj o co chcesz

W zestawie jest torba, moskitiera, folia przeciwdeszczowa i taki kubek do zawieszenia na ramię do którego możesz włożyć butelkę albo jakieś picie. Nie mam jakiegoś dużego porównania do innych wózków ale jak dla mnie to prowadzi się łatwo i jedną ręką tak jak większość które macalam

Na stronie bebetto jest dokładny opis z wymiarami wózka, musiałabyś sama ocenić czy dla Ciebie jest ciężki czy nie, ja go wnosić nie będę do domu bo mieszkam w jednorodzinnym. Waży porównywalnie do innych. Najlepiej byłoby jakbyś znalazła jakiś wózek w sklepie które waży podobnie i sobie sprawdziła. Koła są wszystkie pompowane i jest dwustopniowa amortyzacja, możesz wybrać albo miększa albo twardszą. Ale fotelik ten do auta czy chodzi o spacerówkę? Ja mam ten Maxi Cosi Citi i jest fajny. Wygląda jak każdy inny fotelik który widziałam, nie ma 90°, jutro zrobię mu też fotki. Trzymam się dobrze, nic nie lata i się nie rusza. Gondola ma 36x79cm jak dobrze pamiętam, czyli jest moim zdaniem duża, nie jest też płytka, ma 20cm.