reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

@olaaa7 sorki , że tak głowę zawracam pytaniami ale to chyba będą ostatnie :D
* Co było w zestawie z wózkiem ? Torba, moskitiera itp ?
* Ciezki ten wózek w prowadzeniu ? I czy ciezki , żeby go np wnieść na 2 piętro ?
* Koła są pompowane ?
* Fotelik jest na prawdy taki do D.. jak piszą na internecie w opiniach ? Że nie stabilny i dziecko siedzi w koncie 90° , że to źle jak dla niemowlaka.
* Gondola jest głęboka i szeroka czy wąska i długa ?
Chyba o wszystko spytałam. :)
Spoko pytaj o co chcesz :D
W zestawie jest torba, moskitiera, folia przeciwdeszczowa i taki kubek do zawieszenia na ramię do którego możesz włożyć butelkę albo jakieś picie. Nie mam jakiegoś dużego porównania do innych wózków ale jak dla mnie to prowadzi się łatwo i jedną ręką tak jak większość które macalam :D Na stronie bebetto jest dokładny opis z wymiarami wózka, musiałabyś sama ocenić czy dla Ciebie jest ciężki czy nie, ja go wnosić nie będę do domu bo mieszkam w jednorodzinnym. Waży porównywalnie do innych. Najlepiej byłoby jakbyś znalazła jakiś wózek w sklepie które waży podobnie i sobie sprawdziła. Koła są wszystkie pompowane i jest dwustopniowa amortyzacja, możesz wybrać albo miększa albo twardszą. Ale fotelik ten do auta czy chodzi o spacerówkę? Ja mam ten Maxi Cosi Citi i jest fajny. Wygląda jak każdy inny fotelik który widziałam, nie ma 90°, jutro zrobię mu też fotki. Trzymam się dobrze, nic nie lata i się nie rusza. Gondola ma 36x79cm jak dobrze pamiętam, czyli jest moim zdaniem duża, nie jest też płytka, ma 20cm.

reklama
W zestawie jest torba, moskitiera, folia przeciwdeszczowa i taki kubek do zawieszenia na ramię do którego możesz włożyć butelkę albo jakieś picie. Nie mam jakiegoś dużego porównania do innych wózków ale jak dla mnie to prowadzi się łatwo i jedną ręką tak jak większość które macalam :D Na stronie bebetto jest dokładny opis z wymiarami wózka, musiałabyś sama ocenić czy dla Ciebie jest ciężki czy nie, ja go wnosić nie będę do domu bo mieszkam w jednorodzinnym. Waży porównywalnie do innych. Najlepiej byłoby jakbyś znalazła jakiś wózek w sklepie które waży podobnie i sobie sprawdziła. Koła są wszystkie pompowane i jest dwustopniowa amortyzacja, możesz wybrać albo miększa albo twardszą. Ale fotelik ten do auta czy chodzi o spacerówkę? Ja mam ten Maxi Cosi Citi i jest fajny. Wygląda jak każdy inny fotelik który widziałam, nie ma 90°, jutro zrobię mu też fotki. Trzymam się dobrze, nic nie lata i się nie rusza. Gondola ma 36x79cm jak dobrze pamiętam, czyli jest moim zdaniem duża, nie jest też płytka, ma 20cm.
Chodzi mi o fotelik. Czyli nie kupilas 3w1 tylko 2w1 i dokupiłas z innej firmy fotelik do samochodu tak ?

Weszłam na ich stronę i przy zamówieniu wózka da się wybrać jaki fotelik do auta. Ale tego jest mnóstwo rozne maxi Cosi i wiele innych. Czyli najlepiej kazdy sobie przejrzec i wybrać odpowiedni pod siebie ?:)

Jestem dziewczyny. Już piszę. Chwilę zeszło przyjęcie i jeszcze badanie plus krew pobierali. Chyba z godzinę.

Napisane na moto x4 w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam dzisiaj na wizycie u swojego lekarza. Z dzieckiem wszystko ok. Na 100% chłopiec. Duży, 565 g. Ruchliwy był.

Moj dr zdecydował,żeby mnie położyć do szpitala. Przez ta nogę. Mam zapalenie żył prawej nogi. Podobnojest tak, że dziecko coś mi w brzuchu uciska i krew po prostu mi nie dopływa, zator się robi. to częste w ciąży..

A mloda doktorka (2lata ode mnie młodsza) w szpitalu mnie pocieszyła że mi to nigdy nie zejdzie tylko trzeba będzie usuwać. Użyła słowa masakra i się śmiała...
Natomiast mój dr ma inne zdanie.
No i jutro może chirurg mi to zobaczy

Napisane na moto x4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry