reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie będę każdej z osobna odpisywać bo nie umiem zaznaczyć tak żeby wszystkie posty były naraz :/ miałam wyciągnąć ciuszki poprzegladac co mam a co mi potrzeba i odkładam to cały czas miałam zamówić przewijak to tez się wstrzymałam jakoś mam taki lek mogłabym nie mieć nic gotowe ale żeby tylko mała była już na świecie.. ale wiem ze nie mogę męża ze wszystkim zostawiać bo też stadzie przeżył śmierć pierwszej córeczki.. nic mnie nie boli a ja leżę i boję się cokolwiek robić osiwieje chyba do czerwca
Musimy wierzyć, że jesteśmy pod dobrą opieką. Ja dla małej sobie wszystko na maj zostawilam. Musimy myśleć że bedzie dobrze.

reklama
Musimy wierzyć, że jesteśmy pod dobrą opieką. Ja dla małej sobie wszystko na maj zostawilam. Musimy myśleć że bedzie dobrze.
Dokładnie tylko pozytywnie myślenie , Ale wiem co przeżywasz w tamtym tygodniu myślałam że na głowę dostaje .. myślę że teraz Ciebie dopadła ta burza hormonów. Ale damy radę [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam takiego dola od kilku dni ze nie wiem tak się boje o ta ciążę o moje kochane maleństwo przez stratę pierwszej córeczki nie potrawie się cieszyć tym wszystkim wydaje mi się ze jeszcze tyle czasu zostało do końca boje się każdego dnia :( nic nie szykuje nie zamawiam eh tak bardzo chce być mama chce mieć to maleńtwo przy sobie
Kochana w Twoim przypadku to zupelnie zrozumiale. Po takich doswiadczeniach niw da sie uniknac strachu. Ale tym razem jestes zabezpieczona lekami, masz czeste kontrole. Z tego co widze masz chyba fajnego i przejetego lekarza. No po prostu nie moze juz nic pojsc zle.
Ciezko cos doradzac, bo pewnie nie da sie tego strachu pozbyc, ale postaraj sie myslec o pozytywnych rzeczach. Tym bardziej, ze Twoja coreczka na pewno czuwa nad siostrzyczna i nie pozwoli jej krzywdy zrobic.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Nie będę każdej z osobna odpisywać bo nie umiem zaznaczyć tak żeby wszystkie posty były naraz :/ miałam wyciągnąć ciuszki poprzegladac co mam a co mi potrzeba i odkładam to cały czas miałam zamówić przewijak to tez się wstrzymałam jakoś mam taki lek mogłabym nie mieć nic gotowe ale żeby tylko mała była już na świecie.. ale wiem ze nie mogę męża ze wszystkim zostawiać bo też stadzie przeżył śmierć pierwszej córeczki.. nic mnie nie boli a ja leżę i boję się cokolwiek robić osiwieje chyba do czerwca
To zupelnie zrozumiale co czujesz. Ale pomysl o tym tak, ze co ma byc to bedzie i naszykowane ciuszki nic tu nie zmienia. A bedzie juz dobrze, na pewno. A Ty sxykowaniem wtprawki zajmiesz czas i nie bedziesz miala kiedy myslec
A jesli jest az tak zle to moze wizyta u psychologa by pomogla?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
@olaaa7 sorki , że tak głowę zawracam pytaniami ale to chyba będą ostatnie :D
* Co było w zestawie z wózkiem ? Torba, moskitiera itp ?
* Ciezki ten wózek w prowadzeniu ? I czy ciezki , żeby go np wnieść na 2 piętro ?
* Koła są pompowane ?
* Fotelik jest na prawdy taki do D.. jak piszą na internecie w opiniach ? Że nie stabilny i dziecko siedzi w koncie 90° , że to źle jak dla niemowlaka.
* Gondola jest głęboka i szeroka czy wąska i długa ?
Chyba o wszystko spytałam. :)

Do góry