reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie nadrobię 80 stron. Teraz na mnie przyszedł czas awarii :( Zrobiłam dziś na obiad krokiety, do tego deser i wzięłam się za sprzątanie szafek w kuchni. I wszytko huj strzelił bo zatkała się rura odpływowa i pękł syfon :( Więc podsumowując mam w kuchni chlew i sajgon, a do tego stertę naczyń do zmycia, a nie mogę skorzystać ani że zlewu, ani że zmywarki :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jakiś pechowy ten marzec, większości coś się dzieje , szpitale, bole, awarie , kłótnie z facetem .. może jutro uda się naprawić, bo na weekendzie już całkiem się zawalicie naczyniami.

reklama
Super :) a jaki fotelik wybrałaś? Ale w tym sklepie są dwie różne ceny tego samego zestawu? Może ta różnica jest dlatego że jeden to Vulcano a drugi to Vulcano s-line? S-line jest nowszy, wszedł teraz niedawno :) i ma dno gondoli czarne zamiast białego.
Teraz sprawdziłam. No rzeczywiście S-Line. To tylko różnią się kolorem i cena tyle wyższa ? Ale wymyślają :p

To moja też chydzielec 26 kg ale 140 wzrostu. Moja 23 lipca wiec jeszcze trochę ☺️

Mój też z 2010 i ma identyczne wymiary :D Córa musi być naprawdę bardzo wysoka!

No same terrorystki [emoji23] [emoji23] [emoji23] wczoraj ciasta , dzis lody ciekawe co jutro [emoji39]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro Ty możesz zdecydować co wrzucisz i na co większość będzie miała ochotę :D

@Veraska, oby lekarze jak najszybciej zaradzili..! @matylda23 zdrówka Tobie też..!

Wygrałam licytacje!!! :D

Suuuper! Mega jestem ciekawa jak ta kiecka na żywo. Gdyby była ciut za duża czy coś, to może po prostu krawcowa dopasuje Ci żebyś już nie szukała dalej?

@nagini84, na maxa współczuję... Faktycznie jakiś katastrofalny ten miesiąc...

Ja dzisiaj mam dzień sapania.. no tragedia. Nawet jak siedzę to mi niewygodnie i sapię...:baffled:

Byłam dzisiaj na wizycie u swojego lekarza. Z dzieckiem wszystko ok. Na 100% chłopiec. Duży, 565 g. Ruchliwy był.

Moj dr zdecydował,żeby mnie położyć do szpitala. Przez ta nogę. Mam zapalenie żył prawej nogi. Podobnojest tak, że dziecko coś mi w brzuchu uciska i krew po prostu mi nie dopływa, zator się robi. to częste w ciąży..

A mloda doktorka (2lata ode mnie młodsza) w szpitalu mnie pocieszyła że mi to nigdy nie zejdzie tylko trzeba będzie usuwać. Użyła słowa masakra i się śmiała...
Natomiast mój dr ma inne zdanie.
No i jutro może chirurg mi to zobaczy

Napisane na moto x4 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobrze, że z małym wszytko okej, teraz zadbają o mamuśkę i będzie lux ;) a później się dziwią tacy młodzi lekarze czemu inni nie mają do nich szacunku, a zdanie gdzieś.. jak nawet nie potrafi jak lekarz przekazać informacji czy porozmawiać tylko robić to w tak debilny sposób. brak słów;/

Dziewczyny ja chyba zaraz ciąża [emoji23]
Dziś się dowiedziałam od Łukasz brat z żona tez są w ciazy termin na październik
I drugi brat z żona tak samo w ciazy i tez na październik do tego moja przyjaciółka na listopad [emoji23]
No noe mogę moja teściowa w tym roku 3 wnuków będzie miała

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś się dowiedziałam od Łukasz brat z żona tez są w ciazy termin na październik
I drugi brat z żona tak samo w ciazy i tez na październik do tego moja przyjaciółka na listopad [emoji23]

O kurcze :D trzech synów w jednym roku :D
U nas mój brat miał mieć też w lipcu ale się nie udało. Ale brat K podobno będzie miał dziecko. Ale jest z tak pusta i głupia dziewczyna. ( Pisałam kiedyś o niej , że według niej powinnam pić i palić bo robiłam to przed ciążą, ma 17lat i jest z duzej patologii. Dziewczyna tragedia. Nikt nie może na nią patrzeć, fałszywa i ogólnie nie do życia, Cala rodzina zapowiedziała Damianowi , że ma jej nie przyprowadzać w gości, ale mi jej nie żal bo dużo złego mi zrobiła w poprzedniej ciazy i teraz w tej też ) ukrywa ciążę ale każdy wie , mimo to pali i pije. A mój teść cieszy się tylko z naszej ciąży , ją by wysłał na koniec świata i niech nie wraca , tylko dziecka szkoda.

No ale u was super sytuacja. To może zaplanowany ten październik :D

Wow! Ale super[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Dobrze, że z małym wszytko okej, teraz zadbają o mamuśkę i będzie lux ;) a później się dziwią tacy młodzi lekarze czemu inni nie mają do nich szacunku, a zdanie gdzieś.. jak nawet nie potrafi jak lekarz przekazać informacji czy porozmawiać tylko robić to w tak debilny sposób. brak słów;/
Dokładnie. No to taka szydera że aż mnie zatkało.. A później niby Miła byla. Ale to tak u nas jest jak się nie jest pacjentem lekarza dyżurnego.

reklama
Dokładnie. No to taka szydera że aż mnie zatkało.. A później niby Miła byla. Ale to tak u nas jest jak się nie jest pacjentem lekarza dyżurnego.
Oh żałosne, serio. Ale nie ma co się przejmować takie osoby jeszcze język zaboli. Najważniejsze żeby się Tobą dobrze zajeli

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry