• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie nadrobię 80 stron. Teraz na mnie przyszedł czas awarii :( Zrobiłam dziś na obiad krokiety, do tego deser i wzięłam się za sprzątanie szafek w kuchni. I wszytko huj strzelił bo zatkała się rura odpływowa i pękł syfon :( Więc podsumowując mam w kuchni chlew i sajgon, a do tego stertę naczyń do zmycia, a nie mogę skorzystać ani że zlewu, ani że zmywarki :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jakiś pechowy ten marzec, większości coś się dzieje , szpitale, bole, awarie , kłótnie z facetem .. może jutro uda się naprawić, bo na weekendzie już całkiem się zawalicie naczyniami.

reklama
Super :) a jaki fotelik wybrałaś? Ale w tym sklepie są dwie różne ceny tego samego zestawu? Może ta różnica jest dlatego że jeden to Vulcano a drugi to Vulcano s-line? S-line jest nowszy, wszedł teraz niedawno :) i ma dno gondoli czarne zamiast białego.
Teraz sprawdziłam. No rzeczywiście S-Line. To tylko różnią się kolorem i cena tyle wyższa ? Ale wymyślają :p

To moja też chydzielec 26 kg ale 140 wzrostu. Moja 23 lipca wiec jeszcze trochę ☺️

Mój też z 2010 i ma identyczne wymiary :D Córa musi być naprawdę bardzo wysoka!

No same terrorystki [emoji23] [emoji23] [emoji23] wczoraj ciasta , dzis lody ciekawe co jutro [emoji39]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro Ty możesz zdecydować co wrzucisz i na co większość będzie miała ochotę :D

@Veraska, oby lekarze jak najszybciej zaradzili..! @matylda23 zdrówka Tobie też..!

Wygrałam licytacje!!! :D

Suuuper! Mega jestem ciekawa jak ta kiecka na żywo. Gdyby była ciut za duża czy coś, to może po prostu krawcowa dopasuje Ci żebyś już nie szukała dalej?

@nagini84, na maxa współczuję... Faktycznie jakiś katastrofalny ten miesiąc...

Ja dzisiaj mam dzień sapania.. no tragedia. Nawet jak siedzę to mi niewygodnie i sapię...:baffled:

Byłam dzisiaj na wizycie u swojego lekarza. Z dzieckiem wszystko ok. Na 100% chłopiec. Duży, 565 g. Ruchliwy był.

Moj dr zdecydował,żeby mnie położyć do szpitala. Przez ta nogę. Mam zapalenie żył prawej nogi. Podobnojest tak, że dziecko coś mi w brzuchu uciska i krew po prostu mi nie dopływa, zator się robi. to częste w ciąży..

A mloda doktorka (2lata ode mnie młodsza) w szpitalu mnie pocieszyła że mi to nigdy nie zejdzie tylko trzeba będzie usuwać. Użyła słowa masakra i się śmiała...
Natomiast mój dr ma inne zdanie.
No i jutro może chirurg mi to zobaczy

Napisane na moto x4 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobrze, że z małym wszytko okej, teraz zadbają o mamuśkę i będzie lux ;) a później się dziwią tacy młodzi lekarze czemu inni nie mają do nich szacunku, a zdanie gdzieś.. jak nawet nie potrafi jak lekarz przekazać informacji czy porozmawiać tylko robić to w tak debilny sposób. brak słów;/

Dziewczyny ja chyba zaraz ciąża [emoji23]
Dziś się dowiedziałam od Łukasz brat z żona tez są w ciazy termin na październik
I drugi brat z żona tak samo w ciazy i tez na październik do tego moja przyjaciółka na listopad [emoji23]
No noe mogę moja teściowa w tym roku 3 wnuków będzie miała

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O kurcze :D trzech synów w jednym roku :D
U nas mój brat miał mieć też w lipcu ale się nie udało. Ale brat K podobno będzie miał dziecko. Ale jest z tak pusta i głupia dziewczyna. ( Pisałam kiedyś o niej , że według niej powinnam pić i palić bo robiłam to przed ciążą, ma 17lat i jest z duzej patologii. Dziewczyna tragedia. Nikt nie może na nią patrzeć, fałszywa i ogólnie nie do życia, Cala rodzina zapowiedziała Damianowi , że ma jej nie przyprowadzać w gości, ale mi jej nie żal bo dużo złego mi zrobiła w poprzedniej ciazy i teraz w tej też ) ukrywa ciążę ale każdy wie , mimo to pali i pije. A mój teść cieszy się tylko z naszej ciąży , ją by wysłał na koniec świata i niech nie wraca , tylko dziecka szkoda.

No ale u was super sytuacja. To może zaplanowany ten październik :D

Dziewczyny ja chyba zaraz ciąża [emoji23]
Dziś się dowiedziałam od Łukasz brat z żona tez są w ciazy termin na październik
I drugi brat z żona tak samo w ciazy i tez na październik do tego moja przyjaciółka na listopad [emoji23]
No noe mogę moja teściowa w tym roku 3 wnuków będzie miała

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wow! Ale super[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Dobrze, że z małym wszytko okej, teraz zadbają o mamuśkę i będzie lux ;) a później się dziwią tacy młodzi lekarze czemu inni nie mają do nich szacunku, a zdanie gdzieś.. jak nawet nie potrafi jak lekarz przekazać informacji czy porozmawiać tylko robić to w tak debilny sposób. brak słów;/
Dokładnie. No to taka szydera że aż mnie zatkało.. A później niby Miła byla. Ale to tak u nas jest jak się nie jest pacjentem lekarza dyżurnego.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry