reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Karla88 ale fajnie,bedziecie miec super swieta z maluszkami.

@olaaa7 super zakupy widze ze powoli ogarniasz zaopatrzenie...mi brak czasu ost. Kupilam jedynie 3 flanelki i gruszke do nosa. Wozek doszedl w tamtym tyg wklejalam zdj.ale moze przeoczylas

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Karla88 ale fajnie,bedziecie miec super swieta z maluszkami.

@olaaa7 super zakupy widze ze powoli ogarniasz zaopatrzenie...mi brak czasu ost. Kupilam jedynie 3 flanelki i gruszke do nosa. Wozek doszedl w tamtym tyg wklejalam zdj.ale moze przeoczylas

Kurcze to chyba przeoczyłam :( Muszę dokupić jeszcze kilka rzeczy i będziemy mieli wszystko :) Wyglądasz super! Gdzie Ty trzymasz tego małego szkraba to ja nie wiem :p

Byłam dzisiaj na wizycie u swojego lekarza. Z dzieckiem wszystko ok. Na 100% chłopiec. Duży, 565 g. Ruchliwy był.

Moj dr zdecydował,żeby mnie położyć do szpitala. Przez ta nogę. Mam zapalenie żył prawej nogi. Podobnojest tak, że dziecko coś mi w brzuchu uciska i krew po prostu mi nie dopływa, zator się robi. to częste w ciąży..

A mloda doktorka (2lata ode mnie młodsza) w szpitalu mnie pocieszyła że mi to nigdy nie zejdzie tylko trzeba będzie usuwać. Użyła słowa masakra i się śmiała...
Natomiast mój dr ma inne zdanie.
No i jutro może chirurg mi to zobaczy

Napisane na moto x4 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana bedzie dobrze...jestes pod opieka. Niestety zatorowosc pozostawia po sobie zylaki ktore trzeba usunac. Cos o tym wiem bo sama jestem po zakrzepicy konczyn dolnych. Tzn lewej. Mialam zakrzepy od pepka do lewej stopy. 2 tyg chodzic nie moglam....ale ja mialam bardzo zaawansowane stadium dobrze ze u ciebie w miare szybko. Zakrzepy niszcza zastawki w zylach tym samym nie ma regulacji przepywu krwi...boga puchnie i boli. Przez okres ciazy nosze ponczochy przeciwzylakowe ale pozadku nie zrobilam z zylakami a teraz jeszcze bardziej mi sie rozlaly na lydcce. Trzymam kciuki za ciebie. Jakby cos to posz na priw.

Kurcze to chyba przeoczyłam :( Muszę dokupić jeszcze kilka rzeczy i będziemy mieli wszystko :) Wyglądasz super! Gdzie Ty trzymasz tego małego szkraba to ja nie wiem :p
Ola ta 1 wylicytowalas? Sliczna jest. A Filip pewnie do kregoslupa mi sie tuli. A buszuje tak ze szok...fajnie ze ty tak juz synka czujesz teraz dopiero zacznie sie impreza z kopniakami. A wozek tak...jest lekki i w stanie idealnym.
16ce1a90386ff8e4e4cb3e2bb6e75d2d.jpg

Hahaha zawodu jej nie wybieram [emoji23][emoji1][emoji1] byle była szczęśliwa w tym co robi i mogła robić to o czym marzy :) ja zawsze chciałam być położna lub weterynarzem, ale niestety chemia i matematyka nie były moimi mocnymi stronami [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Nie no smieje sie ze gadula to te zawody huhu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po świętach pójdę zamówić ten wózek do sklepu zobaczymy jaka cenę mi zrobia jak drożej niż na necie to zamowie z tej Str co ty ola

Hahaha zawodu jej nie wybieram [emoji23][emoji1][emoji1] byle była szczęśliwa w tym co robi i mogła robić to o czym marzy :) ja zawsze chciałam być położna lub weterynarzem, ale niestety chemia i matematyka nie były moimi mocnymi stronami [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Ja chcialam fisioterapia a skonczylam na zastrzykach huhi

reklama

f2w39n7303c24ozn.png

Najlepi moj m start prawo a skonczyl zypelnie inne bo
Inzynier aut[emoji23][emoji23][emoji23]to dopoero co innego

Do góry