reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

O boze...... Normalnie ogolno rozwojowi jestescie.... W kazdej brazny mozecie sie zalapywac.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj mąż musiał się przekwalifikować z budownictwa na górnictwo a to trwało i Trzebabylo przejść odpowiednie szkoły paradoks inz budownictwa musiał
Wrócić do technikum górniczego [emoji23]

A ja większość szkół z pasji

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moj mąż musiał się przekwalifikować z budownictwa na górnictwo a to trwało i Trzebabylo przejść odpowiednie szkoły paradoks inz budownictwa musiał

Ost. Zauwazylam ze duzo osob wybiera kursy niz szkoly. Korci i mnie ale nie wiem jak to zrobic logistycznie.

Mąż pracuje w górnictwie?

@Onaszczesliwa2018 a ty jak kochana sie czujesz? Co z nerka?

Nerka coś nie chce pracować 03.04 mam wizyte u urologa i podejmie decyzję czy da radę tak bo podobno problemy z nerkami są często w czasie ciąży, czy będzie trzeba jakąś szynę wstawiać, muszę monitorować czy czasem nie mam gorączki i jak coś to odrazu na szpital mam jechać do tego wyszedł mi jakiś stan zapalny u rodzinnej na badaniach no ale rozmawiałyśmy wczoraj i mówi że to może być od tej nerki i żebym przyjechała w przyszłym tygodniu zbadać to jeszcze raz żeby widzieć czy rosnie ten stan czy nie . A tak to sobie leżymy z małym i odpoczywamy zbieramy siły na lipiec [emoji2] [emoji2] [emoji2]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowaja 16 to zrozumiale ze sie boisz to taka trauma kochana;; (
Ja sie np bedzie jr ze urodze 35 tc zas tez mam traume mimo ze ciaza wzorowa
Musimy wuerzyc ze bedzue ok i koniec
Bardzo zal mi straty to musi byc okropnie juz lepi miec test negstywny niz poronienie!
Ale myslimy pozytywnie !! Teraz bedzie ok jest ok [emoji110][emoji173]️
Wstala moja principessa
Ide na sniadanko

reklama
Ola ja tez w poniedzialek....do tego mocz znow musze dac bo nowe leki mam ,jak zwykle cuda mi wychodza przez nerke. chyba onaszczesliwa tez idzie w pon. Ja mam 3 punktowa,a ty?

Tak Tak ja też tylko że u nas to trochę inaczej wygląda nie wiem czy lepiej czy gorzej , ale mogę normalnie zjeść śniadanie i godzinę przed wizytą mam wypić glukoze I jak przyjadę to mi pobiora krew i tyle. Nie wiem od czego to zależy [emoji33] . Mi też w moczu powychodzily właśnie jakieś dziadostwa... I też pewnie od tej nerki . Ale damy radę i nasze dzieci i nerki też [emoji8] [emoji8] musi być dobrze [emoji5]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry