• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja już się boję poniedziałkowej glukozy. Co to będzie, mam nadzieję, że nie wyjdzie mi cukrzyca.
Ola ja tez w poniedzialek....do tego mocz znow musze dac bo nowe leki mam ,jak zwykle cuda mi wychodza przez nerke. chyba onaszczesliwa tez idzie w pon. Ja mam 3 punktowa,a ty?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja szczerze mam trochę ciuszkow co online zamowilam mama mi poprala i poprasowala już i myślę z3 na początek wystarczy , wózek wybrany , łóżeczko też praktycznie może to głupie ale normalnie przez te wszystkie akcje brakuje mi odwagi zamówić

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz gotowa wszystko kupione
Rob za mna bo wszy jest ok gluptasie
Potem bedzie ciezko z brzuchem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moj przeszedł wszystkie szkoły [emoji23]
Liceum
Inz. Budownictwa
Technikum górnicze
Podyplomowka
Podyplomowka przesksztalcajaca na górnictwo
Mgr górnictwa
Mam nadzieje ze zakończył edukacje już [emoji23]

A ja liceum kreowanie ubiorów
Studia socjologia
Pracuje w budowlance
Ale
Pasja ubraniowa pozostała

O boze...... Normalnie ogolno rozwojowi jestescie.... W kazdej brazny mozecie sie zalapywac.

Ola ja tez w poniedzialek....do tego mocz znow musze dac bo nowe leki mam ,jak zwykle cuda mi wychodza przez nerke. chyba onaszczesliwa tez idzie w pon. Ja mam 3 punktowa,a ty?

Ja właśnie nie wiem, gin mi nic nie napisał o jakiś punktach więc obstawiam 2 punktową. Też mam przy okazji morfologię i mocz.

Dziewczyny które maja doły musicie pomyslec w druga Str ile jest kobiet które nie mogą mieć dzieci albo latami się starają i nic albo przeszły poronienia i nie mogą się cieszyć ciąża ...
to jest tragedia ...
jesteście w ciazy i musicie iść do przodu bo myśląc o przeszłości nie cieszycie się z teraźniejszości
Nowaja16 twoja córeczka napewno nad wami czuwa i nie chciałaby żeby mama płakała

Trzymajcie się dziewczyny będzie dobrze i każda z nas zakończy ciąże z dzieckiem przy sobie

reklama
Dziewczyny które maja doły musicie pomyslec w druga Str ile jest kobiet które nie mogą mieć dzieci albo latami się starają i nic albo przeszły poronienia i nie mogą się cieszyć ciąża ...
to jest tragedia ...
jesteście w ciazy i musicie iść do przodu bo myśląc o przeszłości nie cieszycie się z teraźniejszości
Nowaja16 twoja córeczka napewno nad wami czuwa i nie chciałaby żeby mama płakała

Trzymajcie się dziewczyny będzie dobrze i każda z nas zakończy ciąże z dzieckiem przy sobie

Otoz to!!!
Moxe przypomne ze Nicole po ivf dlugie lata staran i depresji u nas a teraz franus mimo ze ciezko bo brzuszek rosnie puchnr nie moge sie z nia bawic jskbym cgciala na czworakach ale potem jej wynagrodze

Do boju kobietki naprawde jest ciezko nie moc zajsc w ciaze to bylo okripny etap w moim zyciu!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry