reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja już się boję poniedziałkowej glukozy. Co to będzie, mam nadzieję, że nie wyjdzie mi cukrzyca.
Ola ja tez w poniedzialek....do tego mocz znow musze dac bo nowe leki mam ,jak zwykle cuda mi wychodza przez nerke. chyba onaszczesliwa tez idzie w pon. Ja mam 3 punktowa,a ty?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja szczerze mam trochę ciuszkow co online zamowilam mama mi poprala i poprasowala już i myślę z3 na początek wystarczy , wózek wybrany , łóżeczko też praktycznie może to głupie ale normalnie przez te wszystkie akcje brakuje mi odwagi zamówić

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz gotowa wszystko kupione
Rob za mna bo wszy jest ok gluptasie
Potem bedzie ciezko z brzuchem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moj przeszedł wszystkie szkoły [emoji23]
Liceum
Inz. Budownictwa
Technikum górnicze
Podyplomowka
Podyplomowka przesksztalcajaca na górnictwo
Mgr górnictwa
Mam nadzieje ze zakończył edukacje już [emoji23]

A ja liceum kreowanie ubiorów
Studia socjologia
Pracuje w budowlance
Ale
Pasja ubraniowa pozostała

O boze...... Normalnie ogolno rozwojowi jestescie.... W kazdej brazny mozecie sie zalapywac.

Ola ja tez w poniedzialek....do tego mocz znow musze dac bo nowe leki mam ,jak zwykle cuda mi wychodza przez nerke. chyba onaszczesliwa tez idzie w pon. Ja mam 3 punktowa,a ty?

Ja właśnie nie wiem, gin mi nic nie napisał o jakiś punktach więc obstawiam 2 punktową. Też mam przy okazji morfologię i mocz.

Dziewczyny które maja doły musicie pomyslec w druga Str ile jest kobiet które nie mogą mieć dzieci albo latami się starają i nic albo przeszły poronienia i nie mogą się cieszyć ciąża ...
to jest tragedia ...
jesteście w ciazy i musicie iść do przodu bo myśląc o przeszłości nie cieszycie się z teraźniejszości
Nowaja16 twoja córeczka napewno nad wami czuwa i nie chciałaby żeby mama płakała

Trzymajcie się dziewczyny będzie dobrze i każda z nas zakończy ciąże z dzieckiem przy sobie

reklama
Dziewczyny które maja doły musicie pomyslec w druga Str ile jest kobiet które nie mogą mieć dzieci albo latami się starają i nic albo przeszły poronienia i nie mogą się cieszyć ciąża ...
to jest tragedia ...
jesteście w ciazy i musicie iść do przodu bo myśląc o przeszłości nie cieszycie się z teraźniejszości
Nowaja16 twoja córeczka napewno nad wami czuwa i nie chciałaby żeby mama płakała

Trzymajcie się dziewczyny będzie dobrze i każda z nas zakończy ciąże z dzieckiem przy sobie

Otoz to!!!
Moxe przypomne ze Nicole po ivf dlugie lata staran i depresji u nas a teraz franus mimo ze ciezko bo brzuszek rosnie puchnr nie moge sie z nia bawic jskbym cgciala na czworakach ale potem jej wynagrodze

Do boju kobietki naprawde jest ciezko nie moc zajsc w ciaze to bylo okripny etap w moim zyciu!

Do góry