reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ola ta 1 wylicytowalas? Sliczna jest. A Filip pewnie do kregoslupa mi sie tuli. A buszuje tak ze szok...fajnie ze ty tak juz synka czujesz teraz dopiero zacznie sie impreza z kopniakami. A wozek tak...jest lekki i w stanie idealnym.
16ce1a90386ff8e4e4cb3e2bb6e75d2d.jpg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczny :) I oryginalny, nie spotkałam takiego na ulicy :) Tak to ta pierwsza sukienka, dziękuję :* Udało mi się wylicytować za 127,50 zł :)
4d3dbb0b466094af44cb0721cb14.jpg

Ja po świętach pójdę zamówić ten wózek do sklepu zobaczymy jaka cenę mi zrobia jak drożej niż na necie to zamowie z tej Str co ty ola

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie, sprawdź co i jak w sklepie i jak długo się czeka na dostawę :) Ten szary w tym sklepie był dostępny od ręki, tylko zależy jaki chcesz jeszcze fotelik :) Jak szukałam to tam było najtaniej, nawet taniej niż na allegro.

Załączniki

• 4d3dbb0b466094af44cb0721cb14.jpg
    4d3dbb0b466094af44cb0721cb14.jpg
    50 KB · Wyświetleń: 238
reklama
Najlepi moj m start prawo a skonczyl zypelnie inne bo
Inzynier aut[emoji23][emoji23][emoji23]to dopoero co innego

Moj przeszedł wszystkie szkoły [emoji23]
Liceum
Inz. Budownictwa
Technikum górnicze
Podyplomowka
Podyplomowka przesksztalcajaca na górnictwo
Mgr górnictwa
Mam nadzieje ze zakończył edukacje już [emoji23]

A ja liceum kreowanie ubiorów
Studia socjologia
Pracuje w budowlance
Ale
Pasja ubraniowa pozostała

Dziewczyny mam takiego dola od kilku dni ze nie wiem tak się boje o ta ciążę o moje kochane maleństwo przez stratę pierwszej córeczki nie potrawie się cieszyć tym wszystkim wydaje mi się ze jeszcze tyle czasu zostało do końca boje się każdego dnia :( nic nie szykuje nie zamawiam eh tak bardzo chce być mama chce mieć to maleńtwo przy sobie
Kochana nie mozesz miec takiego podejscia. Teraz jestes bardziej monitorowana. Wszystko bedzie dobrze ,twoje samopoczucie odczuwa maluszek. Wiadomo ze nigdy nie zapomni sie tego co bylo,ale teraz kazdego dnia maluszek daje o sobie znac. A w razie watpliwosci mamy ip. Zobacz mnie.... Prochow garsc ,nerka na granicy wydolnosci...zylaki po zakrzepicy 4 cc a jakos daje rade i sie nie oszczedzam bo przy 3 dzieci nie mam jak. Ost. Rozmawialam z D co by bylo jakbym musiala lezec....to on powiedzial zebym to wyplula. Latwo nie jest ale czeka nas nagroda za to maluszek ktory bedzie nas kochal bezgranicznie i wszystkie nasze zmartwienia i smutki wynagrodzi. Takze glowa do gory.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

To ze duzy brzuch czy duze dziecko nie musi zaraz oznaczac cukrzycy. Ja w pierwszej ciazy mialam brzuch ogromny, mloda duza sie urodzila, a cukry cala ciaze byly ok [emoji5]
Trzymam kciuki za wyniki!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Dokladnie ja +14 kg ,113 brzuch i cukoer ok

reklama
Do góry