A corka za miesiąc skonczy 8 lat i jest prawie najwyższa w klasie[emoji3][emoji3]duże te wózki są.Też o tym pomyślałam [emoji1][emoji1] ale wózek większy od córci
![]()
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A corka za miesiąc skonczy 8 lat i jest prawie najwyższa w klasie[emoji3][emoji3]duże te wózki są.Też o tym pomyślałam [emoji1][emoji1] ale wózek większy od córci
![]()
Chyba z myślą o tatusiach [emoji16]A corka za miesiąc skonczy 8 lat i jest prawie najwyższa w klasie[emoji3][emoji3]duże te wózki są.
I na ile mu starczyło takie przerobione ?No moglas tak zrobic, nie wiele wiecej kosztuja a byloby akurat. Chociaz moze K sam pozniej przerobi. Moj kolega tak zrobil synkowi, ze sam przerobil.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
To Twoja corka ten rocznik co moja tylko moja w lipcu 8 latA corka za miesiąc skonczy 8 lat i jest prawie najwyższa w klasie[emoji3][emoji3]duże te wózki są.
Nie myslmy juz o tym[emoji5]Nawet nie chce wspominać tego strasznego czasu
[emoji20]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
I jeszcze jaTo będziemy się razem glukozowac w pon [emoji5]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Najwazniejsze, ze wszystko dobrze. Daj znac chociaz czasek, ze wszystko ok[emoji6]Hej dziewczyny dzieki za pamiec.... Ja mam mlyn sprzatanie robota dzieciaki.....maja sprawdzian za sprawdzianem. Tak naprawde dopiero w niedziele odsapne bo w sobote D chrzesnica ma 18. Ale nadrobie was co nie co w pon.jak bede miala glukoze
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
O jaaaa ale bym zjadłaW drodze do domu...
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Terrorystkaaaa[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] smacznegoW drodze do domu...
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom