reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Wiesz u mnie słonko to nic niezmieni bo i tak tylko leżeć mogę [emoji2] więc czy większy czy mniejszy brzuch to niemoge nic robić [emoji134] może się odblokuje wkoncu bo już byłam na prawdę dobrze nastawiona , a taki znów strach mnie dopadł że szok [emoji52] ale przecież mamy najlepszego Aniołka który nad nami czuwa i nademna i małym musi być dobrze niepozwoli nas skrzywdzić [emoji8] [emoji8] [emoji8]Ja juz gotowa wszystko kupione
Rob za mna bo wszy jest ok gluptasie
Potem bedzie ciezko z brzuchem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Onaszczesliwa2018
Bo serce właśnie nie boli w piersi tylko w mostku i podobno piecze, ale jak przeszło to dobrze [emoji8]W sumie to nie wiem, a jeśli w mostku to co by to znaczyło? W każdym razie już prawie przeszło.
Dorotea.
Witam z rana i pozdrawiam z badań. Dzisiaj wszystkie podstawowe oraz glukoza :/ Chciałam sobie podsumować kiepski tydzień i dokończyć nieprzyjemności, które się rozpoczęły od zalania mieszkania.
W planach generalny remont, wszystkich pomieszczeń poza łazienka. Ja się na ten czas nie mogę wyprowadzić, bo muszę być blisko lekarza i szpitala w razie czego. A w hałasie i pyle też nie mogę przebywać. Także chyba uda się zacząć po narodzinach Stasia. Eh eh same zmartwienia.
W planach generalny remont, wszystkich pomieszczeń poza łazienka. Ja się na ten czas nie mogę wyprowadzić, bo muszę być blisko lekarza i szpitala w razie czego. A w hałasie i pyle też nie mogę przebywać. Także chyba uda się zacząć po narodzinach Stasia. Eh eh same zmartwienia.
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Pewnie ze musi byc dobrze. Ja teraz mialam monural ten jednorazowy lek. Zobaczymy jakie bede efekty. Ale mam non stop bakterie i jakies dziadostwa. Poki co dobrze ze brak obrzekow ,nadcisnienia i bialka w moczu bo wtedy to juz sie nieciekawie robi. Mam.nadzieje ze masz lepsze samopoczucie. ?Tak Tak ja też tylko że u nas to trochę inaczej wygląda nie wiem czy lepiej czy gorzej , ale mogę normalnie zjeść śniadanie i godzinę przed wizytą mam wypić glukoze I jak przyjadę to mi pobiora krew i tyle. Nie wiem od czego to zależy [emoji33] . Mi też w moczu powychodzily właśnie jakieś dziadostwa... I też pewnie od tej nerki . Ale damy radę i nasze dzieci i nerki też [emoji8] [emoji8] musi być dobrze [emoji5]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ja ci powiem ze tez.....hahahaha ale to ta moja mania plaskiego brzucha sie odzywa. Mimo ze D mowi ze mam maly . ale odczuwam juz jak rozrasta mi sie macica....idzie w gore i jak dlugo siedze to kluje mnie pod zebrami. Ehhhh ale ja marudze a tak naprawde to ty powinnas...Hihi czuje sie jak wielorybek doslownie[emoji14]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Onaszczesliwa2018
Staram się cały czas [emoji5]Pewnie ze musi byc dobrze. Ja teraz mialam monural ten jednorazowy lek. Zobaczymy jakie bede efekty. Ale mam non stop bakterie i jakies dziadostwa. Poki co dobrze ze brak obrzekow ,nadcisnienia i bialka w moczu bo wtedy to juz sie nieciekawie robi. Mam.nadzieje ze masz lepsze samopoczucie. ?
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Bedzie dobrze. Infekcje nerki sa czeste w ciazy. Ja mam liczne zlogi itd. Ciaza zawsze mi ja obciaza i jest wtedy na granicy wydolnosci. Najwazniejsze ze przestala mnie bolec. Dobrze ze u ciebie szybko to wykryli ,wdraza leczenie i bedzie ok. Trzeba myslec pozytywnie....inaczej czlowiek bal by sie chocby "pierdnac" zeby nic sie nie stalo.Nerka coś nie chce pracować 03.04 mam wizyte u urologa i podejmie decyzję czy da radę tak bo podobno problemy z nerkami są często w czasie ciąży, czy będzie trzeba jakąś szynę wstawiać, muszę monitorować czy czasem nie mam gorączki i jak coś to odrazu na szpital mam jechać do tego wyszedł mi jakiś stan zapalny u rodzinnej na badaniach no ale rozmawiałyśmy wczoraj i mówi że to może być od tej nerki i żebym przyjechała w przyszłym tygodniu zbadać to jeszcze raz żeby widzieć czy rosnie ten stan czy nie . A tak to sobie leżymy z małym i odpoczywamy zbieramy siły na lipiec [emoji2] [emoji2] [emoji2]
Onaszczesliwa2018
Dokładnie [emoji5] [emoji5] [emoji5] musi być dobrzeBedzie dobrze. Infekcje nerki sa czeste w ciazy. Ja mam liczne zlogi itd. Ciaza zawsze mi ja obciaza i jest wtedy na granicy wydolnosci. Najwazniejsze ze przestala mnie bolec. Dobrze ze u ciebie szybko to wykryli ,wdraza leczenie i bedzie ok. Trzeba myslec pozytywnie....inaczej czlowiek bal by sie chocby "pierdnac" zeby nic sie nie stalo.
reklama
3 punktowa daje pełny obraz.jak trzustka pracuje. Ja tez taką miałam. Z tego co wiem większość właśnie ma takie badanie.A po co robi się 3 punktową? Ona coś więcej sprawdza?
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: