reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Nowaja16 ma być koniec smuteczków!
@Onaszczesliwa2018 kochana Ty to samo, proszę się ogarnąć i myślec o samych przyjemnościach! Co do tego serca, bo zastanawiałaś sie czy to nie to Cię boli. Jakby bolało Cię serce to byś wiedziała, boli zapełnie inaczej od innych narządów. Jest to taki piekący ból ale też trochę ostry.
@JustMe55 po wczorajszym Twoim zdjeciu też wylądowalismy w mc drive :D Wysłali czy już może paczke z h&m? Mi caly czas wisi tylko potwierdzenie zamówienia :(
Miałam szalone sny! Śniło mi się że zaczęłam rodzić w pracy, więc co zrobiłam? Porwałam samolot do chicago, żeby tam rodzić :D Ale urodziłam na pokładzie samolotu, poród odebrał sam kapitan, którym była mamginekolog :D

reklama
Ej mi się śniło dziś ze Lewandowski na randkę mnie zaprosił [emoji23] takie sny to ja rozumiem

Klaudia Apap czy nospa są bezpieczne w ciazy i nie maja wpływu ma dziecko

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny

Leżę i czekam na USG nogi. Nic nie powiedzieli kiedy. Zaraz idę do sklepiku kasę rozmienić bo trzeba tv uruchomić hehe..

Co myślicie o imieniu Gabriel ? Podoba mi się lub Patryk. :-)

Oliwka a powiedz mi jak nerka Cię boli to w którym miejscu ? Bo mnie od paru dni bolało pod zebrem a teraz od Pol godz w plecach i tak jakby z dwóch stron ale na wysokości żeber tylko że z tylu i nie wiem czy to kręgosłup czy nerki czy co znów [emoji2]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie jak boli nerka to w plecach tak wyżej

reklama
@Jola92, ja mam w trakcie realizacji oba- Maxa i Franka. Co było zjedzone w MC? Tylko lód? :D

...i gdzie jest sporty sesja, ja się pytam?!
Kurde mam smuteczek bo myslałam że jutro już do mnie dotrze paczka a tu dupa. Transakcja juz dawno zrealizowana, więc nie wiem na co czekają.
W mc był grany cały zestaw + mc flurry :D
Sesja "Sportowa elegancja" zostanie wrzucona po odpowiednim czasie, trzeba budować napięcie :D

Do góry