reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

cześć dziewczyny :)
wczoraj byłam u mamy, w między czasie goście, potem O wrócił, i tak zleciało... a potem spędziliśmy parę godzin w kuchni gotując i objadając się :p
strasznie mi się spać chciało, i dzisiaj rano też, obudziłam się, zjadłam, O pojechał do pracy, a ja po prostu usnęłam z laptopem.... :O
biorę się za nadrabianie, a trochę mi to zajmie, biorąc pod uwagę, że mam pewnie coś w okolicy 100 stron.... będę nadrabiała z grubsza, ale jakkolwiek się postaram... :)

reklama
Ja też liczyłam, że dzisiaj czy coś.. ale chyba mają sporo tego do ogarnięcia... Ja mam po drodze do rodziców MC i tak się właśnie zastanawiam czy się na coś nie skusić... widziałam że mają jakieś nowe turbo-fryty....

Hhahaah akrobatka!
Aż mój facet się dziwi i mówi, że śmiesznie to wygląda , że z takim brzuchem stoję w kozaku na obcasie a druga przy kolanie bo zapinam drugi kozak i nawet szafki się nie przytrzymuje [emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png

Ja też nie lubię się schylać i ubierać skarpetek i butów, bo czuję taki nie fajny ucisk na żołądek. Niech już będzie lato, ciepełko :D Tylko jakieś sandałki, klapki, sukienki itp :)
Mam dokładnie to samo przy schylaniu dlatego zapinam na jednej nodze [emoji16][emoji16][emoji16] wolę zadrzec nogę niż się schylac

f2w39n7303c24ozn.png

Super uczucie nie? :D U mnie to był taki nawet mocny ucisk w środku, nie wiem co on wyprawiał, ale nie były to na pewno kopniaki, raczek jakieś rozpychanie się i obroty :D

Ja tylko jem taką robioną. Kiedyś kupiłam w słoiku i była okropna [emoji14] Czuć było mocno mąkę.

Taką :) do tego chcę taką fryzurę :) No może bez tych luźnych włosów z przodu, bo nie lubię jak mi coś wisi :D Ale pewnie same mi wyjdą bo mam trochę krótsze z przodu.
Zobacz załącznik 843550
Zobacz załącznik 843551
Zobacz załącznik 843552
Zobacz załącznik 843553
Strasznie fajne [emoji16][emoji16] chce wiecej hehe

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Matko ale sie wystraszylam :( siedze sama w 2 pietrowym domu i co chwile slysze stukanie z piwnicy jakby ktos drzewo rabal albo cos :( Balam sie tam wgl zejsc ... ale po chwili zeszlam i dalej nie wiem co to moze byc :( strach tak samemu ;(

Do góry