G
gosc12
Gość
To ja nawet nie zauważyłam , że to nie papierA z tym zdjęciem chodziło o to, że jak nie ma papieru to sie wiesza ręcznik papierowy [emoji1]
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
To ja nawet nie zauważyłam , że to nie papierA z tym zdjęciem chodziło o to, że jak nie ma papieru to sie wiesza ręcznik papierowy [emoji1]
![]()
Zobaczę, może jakoś rozmieszczeWłaśnie po to są różne wielkości aby móc dopasowaća w małe wkładasz skarpetki, masci, przybory do paznokci
![]()
Haha, ja akurat robie to co chcialam. Nie wiem co mi strzelilo do glowy[emoji53]Ja chcialam fisioterapia a skonczylam na zastrzykach huhi
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też jestem taka strachliwa. To może gdzieś koło domu a slychac jak by z dołu. Przyjdzie maz to kaz mu sprawdzićPrzepraszam nie chciałam Cie wystraszycno wlasnie okna pozamykane ... kota nie mamy

Bardzo ładnyLubię wzór warkocza
Też muszę dokupić jeszcze jeden kocyk bo mamy tylko jeden, chociaż jak tak myślę o tym kupowania rzeczy dla małego to przychodzi mi do głowy, że jak będę tak sama wszystko kupowała to w końcu rodzina będzie w kropce jeśli chodzi o jakieś prezenty i drobiazgi a na pewno też chcieli by coś mu kupić.
Poproś go o ładne[emoji4] no i corcie żeby się nie obracalaTwój lekarz daje ci ładne zdjęcia a mój tylko jakieś plamymoże 3 ego się postara
i też dodam taka kokardeczke *.*
Ale ja zdjęcia nie wrzucalam akurat [emoji16]I właśnie od tego zdjęcia fasolka za mną chodzila aż do teraz![]()
O kurde współczuję, a przestało już ? A masz obok zaraz sąsiadów,? Pamiętam jeszcze w pl jak u nas sąsiad coś tam robił w piwnicy a było słychać jakby to było u nas[emoji5]Matko ale sie wystraszylamsiedze sama w 2 pietrowym domu i co chwile slysze stukanie z piwnicy jakby ktos drzewo rabal albo cos
Balam sie tam wgl zejsc ... ale po chwili zeszlam i dalej nie wiem co to moze byc
strach tak samemu ;(
Ja jeszcze wszystkiego nie mamBardzo ładnyLubię wzór warkocza
Też muszę dokupić jeszcze jeden kocyk bo mamy tylko jeden, chociaż jak tak myślę o tym kupowania rzeczy dla małego to przychodzi mi do głowy, że jak będę tak sama wszystko kupowała to w końcu rodzina będzie w kropce jeśli chodzi o jakieś prezenty i drobiazgi a na pewno też chcieli by coś mu kupić.