reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

A z tym zdjęciem chodziło o to, że jak nie ma papieru to sie wiesza ręcznik papierowy [emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png
To ja nawet nie zauważyłam , że to nie papier :D i w ogóle wygląda jak by był przyklejony na ścianie :D

reklama
Cześć witamy was[emoji846] już drugi dzień wstaje z bólem głowy i pierwsze co to myślę o kawie[emoji58] na szczęście już mi lepiej i biorę się za dalsze porządki [emoji846] wczoraj ja w ciągłym ruchu Góra dół szafki wszystko po kolei w kuchni a mała szalała razem ze mna[emoji23] ostatnio aż w nocy się budzę tak ja czuję [emoji846] mam nadzieję, że chmurki wam chodź trochę odpisują. Miłego dnia [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo ładny :) Lubię wzór warkocza :) Też muszę dokupić jeszcze jeden kocyk bo mamy tylko jeden, chociaż jak tak myślę o tym kupowania rzeczy dla małego to przychodzi mi do głowy, że jak będę tak sama wszystko kupowała to w końcu rodzina będzie w kropce jeśli chodzi o jakieś prezenty i drobiazgi a na pewno też chcieli by coś mu kupić.

Też o tym myślałam, ale pytanie czy rodzina lub znajomi a) zapytają czego potrzebujesz b) faktycznie kupią to, co byś chciała a nie to, co oni uznają za właściwe.. bo z tym może być rożnie ;)

Matko ale sie wystraszylam :( siedze sama w 2 pietrowym domu i co chwile slysze stukanie z piwnicy jakby ktos drzewo rabal albo cos :( Balam sie tam wgl zejsc ... ale po chwili zeszlam i dalej nie wiem co to moze byc :( strach tak samemu ;(
O kurde współczuję, a przestało już ? A masz obok zaraz sąsiadów,? Pamiętam jeszcze w pl jak u nas sąsiad coś tam robił w piwnicy a było słychać jakby to było u nas[emoji5]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bardzo ładny :) Lubię wzór warkocza :) Też muszę dokupić jeszcze jeden kocyk bo mamy tylko jeden, chociaż jak tak myślę o tym kupowania rzeczy dla małego to przychodzi mi do głowy, że jak będę tak sama wszystko kupowała to w końcu rodzina będzie w kropce jeśli chodzi o jakieś prezenty i drobiazgi a na pewno też chcieli by coś mu kupić.
Ja jeszcze wszystkiego nie mam :) wiele mi brakuje więc mam o co prosić ewentualnie

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry