reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

A ja chyba wolę sama z K kupic co chcemy :D a inni niech kupią co mają ochote, zawsze się przyda dodatkowy kocyk, ubranko , czy coś :D
My liczymy, że coś tam dostaniemy... Siostra ma mi dać swoje krzesełko do karmienia tylko obicie kupi nowe bo jest wymienne :) na urodziny mam dostać od sióstr inchalator [emoji16] i liczę po cichu na to, że rodzice Kuby dorzuca się do komody, fotelika lub monitoru oddechu :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Tak się składa, że skończyłam pedagogikę, znam temat i próbowałam takich sztuczek. Tylko skończyło się tym, że żadna z 3 przygotowanych bluzek mu nie pasowała, a w kulminacyjnym momencie wszystkie 20 t-shirtow w szafie było beeee. Któregoś dnia nerwy mi puściły i niepedagogiczne zaciagnelam go do auta bez bluzki (było ciepło), wzięłam pierwsza lepszą i dostał wybór - albo zaklada, albo spędzi dzień w przedszkolu z gołą klatą. Wrzeszczał całą droge, ale bluzkę ubrał. Od tamtego momentu skończyły się fochy z ubraniami.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobre :D Coś w moim stylu [emoji28] Czasem dopada mnie taki wku...w, że szok. Niestety tylko mnie, bo siostra jest jeśli o takie zachowania chodzi ostoją spokoju :p Pewnie u mnie z czasem też pojawi się takie zachowanie jeśli młody będzie robił awantury z jakiegoś powodu :D

Ostatnio wlasnie w gazecie czytalam[emoji3]
a31d448790c33b3a6db124b7951f214d.jpg

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ooo chyba czytasz mi w myślach :D dzięki :D

My liczymy, że coś tam dostaniemy... Siostra ma mi dać swoje krzesełko do karmienia tylko obicie kupi nowe bo jest wymienne :) na urodziny mam dostać od sióstr inchalator [emoji16] i liczę po cichu na to, że rodzice Kuby dorzuca się do komody, fotelika lub monitoru oddechu :)

f2w39n7303c24ozn.png
Ty i tak trochę już od siostr dostałaś :D my raczej nie mamy co liczyć na droższe rzeczy. Mama chce się dołożyć do wózka , ale ciekawa jak będzie z moją "kochana" teściowa , bo jak narazie zamiast pomóc to jeszcze chce kasę od nas. Ostatnio 300wolala. Z resztą ojciec K nie lepszy jeśli chodzi o kasę. Więc liczymy raczej na siebie.

będzie dobrze, tym razem musi - pomyśl, że jesteś pod dobrą opieką, już nikt nie dopuści do zaniedbania, wszystko jest monitorowane, a twoja córeczka czuwa, żeby wszystko tym razem było już dobrze :)

no to wykop faceta od ściany, żebyś mogła leżeć z brzegu ;)
dobrze, że z synkiem wszystko ok, a jeśli chodzi o zapalenie żył, to trzymam kciuki - najważniejsze, że wcześnie wykryte i monitorowane, więc będzie dobrze! ewentualnie zostaną żylaki, które kiedyś będziesz musiała usunąć, ale to na szczęście nie koniec świata, najważniejsze, żeby monitorować, i żebyś była pod dobrą opieką

super, gratuluję! i czekam na fotki jak już przyjdzie :)

o cholera, współczuję.... :(
mam nadzieję, że szybko da się naprawić...

faaaajne zakupy, ale... co to jest na pierwszym zdjęciu?

powolutku brzuszek rośnie, ale i tak nie wiem, gdzie ty to maleństwo schowałaś ;)
super wyglądasz :)

nieźle :D ;)
to ja pod tym względem nudno ;)
- ogólniak,
- studia fizyka
- studia informatyka
pracuję jako programista ;)
ale w między czasie kilka lat pracy jako analityk finansowy, szkolenie z fizjoterapii (mobility wod), podyplomówka z komunikacji społecznej plus dużo onlinowych kursów, jak dietetyka, psychologia, itd ;)

trzymam kciuki, żeby nerka jednak się obudziła i podjęła pracę jak należy..... oby...
Oczywiście pokaże jak przyjdzie :) A to na pierwszym zdjęciu chodzi o to zielono żółte? To jest wkładka do wanienki albo wanny :)
19_okbaby_buddy_wklad.jpg

f2w39n7303c24ozn.png
Ja też liczę, że siostra da mi swoje krzesełko i bujaczek :D

Załączniki

• 19_okbaby_buddy_wklad.jpg
    19_okbaby_buddy_wklad.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 216
Ty i tak trochę już od siostr dostałaś :D my raczej nie mamy co liczyć na droższe rzeczy. Mama chce się dołożyć do wózka , ale ciekawa jak będzie z moją "kochana" teściowa , bo jak narazie zamiast pomóc to jeszcze chce kasę od nas. Ostatnio 300wolala. Z resztą ojciec K nie lepszy jeśli chodzi o kasę. Więc liczymy raczej na siebie.
My ciągle dostajemy coś od mojej siostry po jej dzieciach, ale tak to nic :) ale wiem, że od sióstr coś tam dostanę ale wiemy, że rodzice Kuby też nam coś od siebie dadzą :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry