Dziewczyny mam takiego dola od kilku dni ze nie wiem tak się boje o ta ciążę o moje kochane maleństwo przez stratę pierwszej córeczki nie potrawie się cieszyć tym wszystkim wydaje mi się ze jeszcze tyle czasu zostało do końca boje się każdego dnia

nic nie szykuje nie zamawiam eh tak bardzo chce być mama chce mieć to maleńtwo przy sobie
będzie dobrze, tym razem musi - pomyśl, że jesteś pod dobrą opieką, już nikt nie dopuści do zaniedbania, wszystko jest monitorowane, a twoja córeczka czuwa, żeby wszystko tym razem było już dobrze
Leżę od ściany i jak facet leży obok to nie mam jak sie przekręcić
no to wykop faceta od ściany, żebyś mogła leżeć z brzegu
Byłam dzisiaj na wizycie u swojego lekarza. Z dzieckiem wszystko ok. Na 100% chłopiec. Duży, 565 g. Ruchliwy był.
Moj dr zdecydował,żeby mnie położyć do szpitala. Przez ta nogę. Mam zapalenie żył prawej nogi. Podobnojest tak, że dziecko coś mi w brzuchu uciska i krew po prostu mi nie dopływa, zator się robi. to częste w ciąży..
A mloda doktorka (2lata ode mnie młodsza) w szpitalu mnie pocieszyła że mi to nigdy nie zejdzie tylko trzeba będzie usuwać. Użyła słowa masakra i się śmiała...
Natomiast mój dr ma inne zdanie.
No i jutro może chirurg mi to zobaczy
Napisane na moto x4 w aplikacji Forum BabyBoom
dobrze, że z synkiem wszystko ok, a jeśli chodzi o zapalenie żył, to trzymam kciuki - najważniejsze, że wcześnie wykryte i monitorowane, więc będzie dobrze! ewentualnie zostaną żylaki, które kiedyś będziesz musiała usunąć, ale to na szczęście nie koniec świata, najważniejsze, żeby monitorować, i żebyś była pod dobrą opieką
Wygrałam licytacje!!!
super, gratuluję! i czekam na fotki jak już przyjdzie
Nie nadrobię 80 stron. Teraz na mnie przyszedł czas awarii

Zrobiłam dziś na obiad krokiety, do tego deser i wzięłam się za sprzątanie szafek w kuchni. I wszytko huj strzelił bo zatkała się rura odpływowa i pękł syfon

Więc podsumowując mam w kuchni chlew i sajgon, a do tego stertę naczyń do zmycia, a nie mogę skorzystać ani że zlewu, ani że zmywarki
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
o cholera, współczuję....
mam nadzieję, że szybko da się naprawić...
faaaajne zakupy, ale... co to jest na pierwszym zdjęciu?
Mam chwile to pokazuje nas bo dawno nie robilam dokumentacji- 25t 5dzien i was poczytam.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
powolutku brzuszek rośnie, ale i tak nie wiem, gdzie ty to maleństwo schowałaś
super wyglądasz
Moj przeszedł wszystkie szkoły [emoji23]
Liceum
Inz. Budownictwa
Technikum górnicze
Podyplomowka
Podyplomowka przesksztalcajaca na górnictwo
Mgr górnictwa
Mam nadzieje ze zakończył edukacje już [emoji23]
A ja liceum kreowanie ubiorów
Studia socjologia
Pracuje w budowlance
Ale
Pasja ubraniowa pozostała
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
nieźle
to ja pod tym względem nudno
- ogólniak,
- studia fizyka
- studia informatyka
pracuję jako programista
ale w między czasie kilka lat pracy jako analityk finansowy, szkolenie z fizjoterapii (mobility wod), podyplomówka z komunikacji społecznej plus dużo onlinowych kursów, jak dietetyka, psychologia, itd
Nerka coś nie chce pracować 03.04 mam wizyte u urologa i podejmie decyzję czy da radę tak bo podobno problemy z nerkami są często w czasie ciąży, czy będzie trzeba jakąś szynę wstawiać, muszę monitorować czy czasem nie mam gorączki i jak coś to odrazu na szpital mam jechać do tego wyszedł mi jakiś stan zapalny u rodzinnej na badaniach no ale rozmawiałyśmy wczoraj i mówi że to może być od tej nerki i żebym przyjechała w przyszłym tygodniu zbadać to jeszcze raz żeby widzieć czy rosnie ten stan czy nie . A tak to sobie leżymy z małym i odpoczywamy zbieramy siły na lipiec [emoji2] [emoji2] [emoji2]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
trzymam kciuki, żeby nerka jednak się obudziła i podjęła pracę jak należy..... oby...