reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny a jak się ogarnia urlop macierzyński ten roczny? W pracy dostanę wszystkie papiery czy sama muszę to załatwić?

Dziewczyny ja chyba zaraz ciąża [emoji23]
Dziś się dowiedziałam od Łukasz brat z żona tez są w ciazy termin na październik
I drugi brat z żona tak samo w ciazy i tez na październik do tego moja przyjaciółka na listopad [emoji23]
No noe mogę moja teściowa w tym roku 3 wnuków będzie miała

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe ja tak miałam w 1 ciąży :) 5 osób z którymi miałam styczność zaszło w ciążę, a tylko jedna była planowana, ale długo się starali :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień Dobry :)
Obudziłam się dzisiaj w okropnym bólem głowy :(:( nie wiem czy brać Apap czy przecierpieć :(:(
Ale chwilami aż robi mi się nie dobrze..

* Trzymam kciuki za wizyty :*

reklama
Dziękuję dziewczyny za wczorajsze słowa wsparcia jesteście wielkie nie odzywalam się już bo zaszylam się w ramionach męża i tak było mi mega bezpiecznie. Zostało do czerwca juz rzeczywiście nie dużo musze się wziać w garść i jakoś zająć myśli i wierzyć w to że będzie dobrze.. jesteście kochane :*

@Veraska życzę zdrówka będzie wszytko dobrze :*

Do góry