reklama
Margana
Fanka BB :)
Ale sliczny! Sam brzuszek zaznaczony[emoji3]Nadrabiam Was i nadrabiłam aż musiałam skoczyć do banku opłacić telefon i dopiero skończyłam wszystko czytać
Kupiłam sobie paczka na poprawę humoru i leżę przed tv.
Witam się z Wami brzuszkiem dziś zaczynamy 26 tydzień ciąży (25 tydzień i 0 dzien) Zobacz załącznik 843557

Aniołek[*] 8.08.2017
Onaszczesliwa2018
Wierzę:/ mój sąsiad ostatnio w nocy takie odglosy wydawał , jak z horroru a wiesz jak to w nocy.. poleciałam do mojego do salonu bo był chory i nie spał że mną i myślałam że może mu się coś dzieje poleciałam ale on grzecznie spał wracam do sypialni a tam nadal jakby takie straszne śmiechy i potem się zorientowałam że to sąsiad za ścianą niewiem czy oglądał coś i tak się nioslo czy sam wydawał dźwięki , ale ze strachu aż mi się kolana trzasly [emoji2] nie lubię takich akcji też. WspółczujęOd czasu do czasu jeszcze jest ... Ale juz sama nie jestem w domu wiec jest lepiej ... Ale ile sie stresu najadlam to moje ...
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Onaszczesliwa2018
Spoko damy rade[emoji3]Ja też od rana na telefonie i już zaraz 14
Gorzej będzie w weekend![]()
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
G
gosc12
Gość
Widziałam właśnie , że bardzo fajnie się składa ten wózek. Tylko muszę jeszcze to pooglądać kilka razy i się nauczyćTylko niby dziecko nie powinno być dłuższy czas w foteliku a tak wypad nawet jednodniowy to zawsze to kilka godzin w fotelikuA nie martw się, gondola w Vulcano jest składana, więc sporo miejsca nie zajmie
![]()
Margana
Ola chlopcy tez wybrzydzaja przy ubieraniu, tylko maja mbiejszy wybor rodzajow ubran[emoji6]Też zawsze chciałam córeczkę, ale przeszło mi po mojej siostrzenicydość już mam strojenia, wybrzydzania przy ubieraniu, różowych ciuchów, "diamencików" cekinów, wstążek itp
Mam nadzieję, że nie okaże się, że chłopcy też robią cyrk przy ubieraniu
Ooo dziękuję bo już sama nie wiedziałam czy liczyć 2 października jako pierwszy dzień czy dopiero 3 października jak pierwszy bo różnie czytałam![]()

Aniołek[*] 8.08.2017
olaaa7
Tyle dobrego w tym wszystkimOla chlopcy tez wybrzydzaja przy ubieraniu, tylko maja mbiejszy wybor rodzajow ubran[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
G
gosc12
Gość
Ja naładuje i mi starcza na dzieńJa to w weekendy zazwyczaj wcale nie mam czasu na forum, wkurza mnie pisanie z telefonu, a tylko jego mam przy sobie, do tego jak tak siedzę non stop to musiałabym prawie pół dnia wisieć na kablu![]()
reklama
Margana
Zebys sie tylko nie zdziwila, ze mloda nie lubi sie czesac[emoji6]Mi tego nigdy dość [emoji1] ja już nawet mam zrobione screeny z pięknymi fryzurkami dla dziewczynek choć poczekam minimum 2 lata na takie włoski hehehe
![]()
Moja szybko miala dlugie wlosy i tak do ok. 2,5 roku rozczochrana chodzila, bo nie daeala sie uczesac[emoji6]

Aniołek[*] 8.08.2017
Podziel się: