reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Nadrabiam Was i nadrabiłam aż musiałam skoczyć do banku opłacić telefon i dopiero skończyłam wszystko czytać :)
Kupiłam sobie paczka na poprawę humoru i leżę przed tv.
Witam się z Wami brzuszkiem dziś zaczynamy 26 tydzień ciąży (25 tydzień i 0 dzien) Zobacz załącznik 843557
Ale sliczny! Sam brzuszek zaznaczony[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Od czasu do czasu jeszcze jest ... Ale juz sama nie jestem w domu wiec jest lepiej ... Ale ile sie stresu najadlam to moje ...
Wierzę:/ mój sąsiad ostatnio w nocy takie odglosy wydawał , jak z horroru a wiesz jak to w nocy.. poleciałam do mojego do salonu bo był chory i nie spał że mną i myślałam że może mu się coś dzieje poleciałam ale on grzecznie spał wracam do sypialni a tam nadal jakby takie straszne śmiechy i potem się zorientowałam że to sąsiad za ścianą niewiem czy oglądał coś i tak się nioslo czy sam wydawał dźwięki , ale ze strachu aż mi się kolana trzasly [emoji2] nie lubię takich akcji też. Współczuję

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko niby dziecko nie powinno być dłuższy czas w foteliku a tak wypad nawet jednodniowy to zawsze to kilka godzin w foteliku :) A nie martw się, gondola w Vulcano jest składana, więc sporo miejsca nie zajmie ;)
Widziałam właśnie , że bardzo fajnie się składa ten wózek. Tylko muszę jeszcze to pooglądać kilka razy i się nauczyć :) gondola bez problemu wejdzie na tylne siedzenie i stelaż do bagażnika , albo oba razem upchne żeby siedzieć z małą z tyłu :)

Też zawsze chciałam córeczkę, ale przeszło mi po mojej siostrzenicy :D dość już mam strojenia, wybrzydzania przy ubieraniu, różowych ciuchów, "diamencików" cekinów, wstążek itp :D Mam nadzieję, że nie okaże się, że chłopcy też robią cyrk przy ubieraniu :D

Ooo dziękuję bo już sama nie wiedziałam czy liczyć 2 października jako pierwszy dzień czy dopiero 3 października jak pierwszy bo różnie czytałam :)
Ola chlopcy tez wybrzydzaja przy ubieraniu, tylko maja mbiejszy wybor rodzajow ubran[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja to w weekendy zazwyczaj wcale nie mam czasu na forum, wkurza mnie pisanie z telefonu, a tylko jego mam przy sobie, do tego jak tak siedzę non stop to musiałabym prawie pół dnia wisieć na kablu :p
Ja naładuje i mi starcza na dzień :D bo od rana do wieczora siedzę na telefonie. Na komputerze mi nie wygodnie siedzieć na forum, nie mogę się tam ogarnąć jakoś. :)

reklama
Mi tego nigdy dość [emoji1] ja już nawet mam zrobione screeny z pięknymi fryzurkami dla dziewczynek choć poczekam minimum 2 lata na takie włoski hehehe

f2w39n7303c24ozn.png
Zebys sie tylko nie zdziwila, ze mloda nie lubi sie czesac[emoji6]
Moja szybko miala dlugie wlosy i tak do ok. 2,5 roku rozczochrana chodzila, bo nie daeala sie uczesac[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry