reklama
Ja się absolutnie nie zgadzałam ani na czesanie ani na mycie, stwierdziłam, że wolę być łysa (dziadek już wtedy miał sporą część łysą....), więc mama mnie zgodnie z życzeniem ogoliła na łyso... Miałam cokolwiek koło 2 lat..
Potem trochę chodziłam w czapeczce, a po paru tygodniach już odrosły![]()
hahahaha i ty byłaś niezła i mama!
No dokladnie. Moja raz w ztciu zrobila taka zadyme w sklepie. Wynioslam ja, postawilam obok auta, ja pare metrow dalej i wyla tak na pol osiedla dopoki M nie skonczyl zakupow. Wiecej sie to nie powtorzylo[emoji5]
Za to przyjela inna taktyke. Zaczela mowic ze smutna minka: " moze kiedys mi kupicie"[emoji23]
Biedulka...
Ogólnie ja uważam że dzieci to są mali ludzie i trzeba starać się z nimi pogadać albo zastanowić co mogą sobie myśleć i postawić się czasami w ich sytuacji. Oczywiście nie zawsze mi to tak super wychodzi
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Hehehe ale drugi sposób baardzo uroczy [emoji1][emoji1] pewnie bym ulegała przy tym drugim HahaNo dokladnie. Moja raz w ztciu zrobila taka zadyme w sklepie. Wynioslam ja, postawilam obok auta, ja pare metrow dalej i wyla tak na pol osiedla dopoki M nie skonczyl zakupow. Wiecej sie to nie powtorzylo[emoji5]
Za to przyjela inna taktyke. Zaczela mowic ze smutna minka: " moze kiedys mi kupicie"[emoji23]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017

Później były krótsze, ale nadal się buntowalam, choć spokojniej [emoji23]I co podobała Ci się nowa fryzura? [emoji23] później też nie dawalas się czesać ? Ja takich dzieci nie znam i wierzę, że moje nie będzie takie a poza tym ja bym po prostu nakazala usiąść i dać się uczesac i tyle... Nie dam sobą rządzić [emoji16]
![]()
Nawet jak idę do fryzjera, to nie pozwalam dotknąć grzebieniem suchych włosów [emoji23]

Uwierz mi, że życie zweryfikuje dużą część Twoich teoriiKobitki na dzieci trzeba mieć swoje sposoby... Włączę bajkę za fryzure albo dam kostkę czekoladytrzeba sobie radzić
![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
SzczęśliwaCiężarna
Hahaha [emoji16][emoji16] ale się musiała wstydzić [emoji23][emoji23][emoji23]Moja kolezanka kiedys zawiozla corke do przedszkola w szlafroku[emoji23]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017

Nowaja16
Pięknie wyglądasz!Co myślicie???![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Piękna jest, po prostu [emoji7]Taki ma tył i przód dokładnie![]()
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

SzczęśliwaCiężarna
O i podejścia od Ciebie się mogę uczyć [emoji16] pasuje miOla powiem tak, jest ciezko, ale konsekwencja zawsze wygrasz! Moja mloda z M moze zrobic wszystko, bo on sie tak daje[emoji6]
Np ja ide z nia do sklepu i mowie, ze moze sobie jedna rzecz wybrac. Wybiera jajko kinder. Potem widzi ciastka i mowi, ze chce, a ja ze ma wybrac to alvo to. Wiec wybiera, nie ma zadnego z rym problemu!
A M jak z nia pojdzie to kupia i jajko i ciastka i jeszcze kilka rzeczy[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Margana
O to dokladnie tak samo jak u nas z tym ubiorem. Wieczorem kaxe jej naszykowac ciuchy i jak cos mi nie pasuje to jej muwie, ze nie bardzo i dlaczego i zmienia bez problemu. Czasem nawet wyvierze sovie tylko np sukienke i mowi zebym ja juz reszte wybrala.Trochę na pewno, bo moja no już teraz zakłada co chce ale jak mowie, że ma zmodyfikować bluzkę bo ta dzisiaj nie pasuje to poslucha, albo sama przynosi 3 i pyta w której lepiej wygląda co do afer w sklepie to akurat nie znam tego[emoji5]

Aniołek[*] 8.08.2017
Podziel się: