reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Taki ma tył i przód dokładnie :)
1521810952-5787ad4a6d9b5724-aaaaaa.jpeg
1521810959-4f5901b30a926ebf-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k1b8icuf5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Ja się absolutnie nie zgadzałam ani na czesanie ani na mycie, stwierdziłam, że wolę być łysa (dziadek już wtedy miał sporą część łysą....), więc mama mnie zgodnie z życzeniem ogoliła na łyso... Miałam cokolwiek koło 2 lat..
Potem trochę chodziłam w czapeczce, a po paru tygodniach już odrosły ;)

hahahaha i ty byłaś niezła i mama! :D Mi by chyba jednak ręka zadrżała :D

No dokladnie. Moja raz w ztciu zrobila taka zadyme w sklepie. Wynioslam ja, postawilam obok auta, ja pare metrow dalej i wyla tak na pol osiedla dopoki M nie skonczyl zakupow. Wiecej sie to nie powtorzylo[emoji5]
Za to przyjela inna taktyke. Zaczela mowic ze smutna minka: " moze kiedys mi kupicie"[emoji23]

Biedulka... :D Rozumiem że idzie w kota ze shreka? ;)

Ogólnie ja uważam że dzieci to są mali ludzie i trzeba starać się z nimi pogadać albo zastanowić co mogą sobie myśleć i postawić się czasami w ich sytuacji. Oczywiście nie zawsze mi to tak super wychodzi ;) plus póki co mam jedno dziecko- ale w większości wypadków działa. No i młody wie że jak się wk... to już naprawdę jest gruba akcja więc nie za często to się zdarza.

No dokladnie. Moja raz w ztciu zrobila taka zadyme w sklepie. Wynioslam ja, postawilam obok auta, ja pare metrow dalej i wyla tak na pol osiedla dopoki M nie skonczyl zakupow. Wiecej sie to nie powtorzylo[emoji5]
Za to przyjela inna taktyke. Zaczela mowic ze smutna minka: " moze kiedys mi kupicie"[emoji23]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Hehehe ale drugi sposób baardzo uroczy [emoji1][emoji1] pewnie bym ulegała przy tym drugim Haha

f2w39n7303c24ozn.png

I co podobała Ci się nowa fryzura? [emoji23] później też nie dawalas się czesać ? Ja takich dzieci nie znam i wierzę, że moje nie będzie takie a poza tym ja bym po prostu nakazala usiąść i dać się uczesac i tyle... Nie dam sobą rządzić [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Później były krótsze, ale nadal się buntowalam, choć spokojniej [emoji23]
Nawet jak idę do fryzjera, to nie pozwalam dotknąć grzebieniem suchych włosów [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Kobitki na dzieci trzeba mieć swoje sposoby... Włączę bajkę za fryzure albo dam kostkę czekolady :) trzeba sobie radzić

f2w39n7303c24ozn.png
Uwierz mi, że życie zweryfikuje dużą część Twoich teorii :) Ja już to przerobiłam. Będąc w 1 ciąży wydawało mi się, że znam wszystkie złote środki na każdą sytuację. Niestety później się okazało, że 3/4 z nich nie da się zastosować do mojego dziecka :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola powiem tak, jest ciezko, ale konsekwencja zawsze wygrasz! Moja mloda z M moze zrobic wszystko, bo on sie tak daje[emoji6]
Np ja ide z nia do sklepu i mowie, ze moze sobie jedna rzecz wybrac. Wybiera jajko kinder. Potem widzi ciastka i mowi, ze chce, a ja ze ma wybrac to alvo to. Wiec wybiera, nie ma zadnego z rym problemu!
A M jak z nia pojdzie to kupia i jajko i ciastka i jeszcze kilka rzeczy[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
O i podejścia od Ciebie się mogę uczyć [emoji16] pasuje mi

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Trochę na pewno, bo moja no już teraz zakłada co chce ale jak mowie, że ma zmodyfikować bluzkę bo ta dzisiaj nie pasuje to poslucha, albo sama przynosi 3 i pyta w której lepiej wygląda co do afer w sklepie to akurat nie znam tego[emoji5]
O to dokladnie tak samo jak u nas z tym ubiorem. Wieczorem kaxe jej naszykowac ciuchy i jak cos mi nie pasuje to jej muwie, ze nie bardzo i dlaczego i zmienia bez problemu. Czasem nawet wyvierze sovie tylko np sukienke i mowi zebym ja juz reszte wybrala.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry