reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Takie tematy sie szybko nie koncza. A jak Cie to irytuje to lepiej napisac w grzeczny sposob niz sie meczyc. Nie trzeba byc od razu wrednym[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Pisałam na ten temat z kilkoma osobami i co ktoś odpuszczal to ktoś inny się dolaczal a w myśl zasady, że to forum i możemy gadać jak cywilizowani ludzie to odpisywałam , a że już mnie to bardzo męczyło to napisałam komentarz , że już mi to przeszkadza :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
@Marika92 i @SzczęśliwaCiężarna co do brudnych mysli i faceta na budowie to przeszłam to w lipcu :D Pomyślałam sobie że go zaskoczę po siłowni, bo ona jest 500m od Nas. Po treningu wziełam porządny prysznic, umalowałam sie wypachniłam i poszłam do Naszego mieszkania w którym Ł malował ściany. Swierdziłam, że będę sexi jak wejde do jednego z pokoi i po cichu sie rozbiore do bielizny i go zaskocze. Tak sie rozbierałam (na siłowni mocno przesadziłam z przysiadami z obciążeniem) że sie potknęłam uderzyłam o drabinę a ta upadając rozlała farbę a ja ja rozciełam sobie ręke :D Z przytulanek oczywiscie nic nie wyszło :D
#chciałamdobrzewyszłojakzwykle
Jola no nie wierze[emoji23] Chyba czesto Ci sie takie rzeczy zdarzaja, co?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

No i myślałam, że było widać, że bronie swoich racji i jestem nieugięta [emoji39][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Ja już przestałam Ci odpisywać bo się zorientowałam, że nieugięcie bronisz swoich racji więc ta dyskusja nie ma sensu :) Za parę lat sama będziesz wiedzieć czy rzeczywiście miałaś rację (czego Ci życzę) czy nie do końca :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pisałam na ten temat z kilkoma osobami i co ktoś odpuszczal to ktoś inny się dolaczal a w myśl zasady, że to forum i możemy gadać jak cywilizowani ludzie to odpisywałam , a że już mnie to bardzo męczyło to napisałam komentarz , że już mi to przeszkadza :)

f2w39n7303c24ozn.png
Na takim forum problem jest tez taki, ze nie kazda jest na bierzaco, wiec komentarze jeszcze moga sie pojawic. I trzeba byc na to przygotowanym piszac na forum.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Myślę, że żaden facet nie miałby nic przeciwko gdybyś ja miała w domu tylko dla niego [emoji23][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Chyba musiałabym mieć ciepło w domu bo z reguły nie mam w zwyczaju ubierać się w firanki :D zimno mi na samą myśl bo ja zmarzluch

p19u3e3k1b8icuf5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@Marika92 i @SzczęśliwaCiężarna co do brudnych mysli i faceta na budowie to przeszłam to w lipcu :D Pomyślałam sobie że go zaskoczę po siłowni, bo ona jest 500m od Nas. Po treningu wziełam porządny prysznic, umalowałam sie wypachniłam i poszłam do Naszego mieszkania w którym Ł malował ściany. Swierdziłam, że będę sexi jak wejde do jednego z pokoi i po cichu sie rozbiore do bielizny i go zaskocze. Tak sie rozbierałam (na siłowni mocno przesadziłam z przysiadami z obciążeniem) że sie potknęłam uderzyłam o drabinę a ta upadając rozlała farbę a ja ja rozciełam sobie ręke :D Z przytulanek oczywiscie nic nie wyszło :D
[emoji1][emoji1][emoji1] biedna... A tak się staralas ... Następnym razem się uda hihihi

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Jestes boska :D Tylko Tobie mogło się to zdarzyć :D zawsze myślałam, że tylko ja mam jakieś lewe akcje, ale przy Tobie to nawet ja się chowam haha :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry