reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
W sumie zjadłam na lunch placki ziemniaczane- smażone, wydawały mi się nawet takie mało tłustej ale cholera wie, bo to z restauracji... może mi to leży na żołądku [emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na początku ciąży miałam takie rewolucje po plackach i od tej pory ich nie tkne.Trzeba to po prostu odbekać i będzie git;)

Co sie oburza jak sama placki na pokuszenie dopiero co wstawiala [emoji33]

hchygzu3560fzqmv.png
Wolałabym takie Pucharki :D

p19u3e3k1b8icuf5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

W sumie zjadłam na lunch placki ziemniaczane- smażone, wydawały mi się nawet takie mało tłustej ale cholera wie, bo to z restauracji... może mi to leży na żołądku [emoji51]

Placki ziemniaczane "na mieście" bywają różne :(
Mama po jednych chorowała 3 dni... [emoji15] Ale tamte były tłuste i już jedząc czuła, że coś z nimi nie tak....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dobry wieczór.
Dzięki za doradzanie co do imienia, chyba zostanę przy Gabrysiu. Teraz muszę tylko męża namówić/przekupić bo on chciał po dzuadku które nie podoba mi się a co więcej kojarzy z Pazdziochem. Z kiepskich. Tak tak...Mariana chcial...(olaboga)
Ale chyba nie odmówi bo będzie dwóch 'aniołków '. Mąż to Rafał. ;-)
Poza tym to mam mieć jutro USG do południa. Przewiozą mnie na chirurgię.
A teraz oglądamy z dziewczynami Avengers. Ale każda wisi na telu i tak hehe.
To trzymam kciuki z jutrzejsze usg i szybkie wyjscie do domu!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

To faktycznie moze byc stary tluszcz.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry