reklama
martina86
Fanka BB :)
Ja na początku ciąży miałam takie rewolucje po plackach i od tej pory ich nie tkne.Trzeba to po prostu odbekać i będzie gitW sumie zjadłam na lunch placki ziemniaczane- smażone, wydawały mi się nawet takie mało tłustej ale cholera wie, bo to z restauracji... może mi to leży na żołądku [emoji51]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wolałabym takie PucharkiCo sie oburza jak sama placki na pokuszenie dopiero co wstawiala [emoji33]
![]()

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Placki ziemniaczane "na mieście" bywają różneW sumie zjadłam na lunch placki ziemniaczane- smażone, wydawały mi się nawet takie mało tłustej ale cholera wie, bo to z restauracji... może mi to leży na żołądku [emoji51]
Mama po jednych chorowała 3 dni... [emoji15] Ale tamte były tłuste i już jedząc czuła, że coś z nimi nie tak....

Margana
To trzymam kciuki z jutrzejsze usg i szybkie wyjscie do domu!Dobry wieczór.
Dzięki za doradzanie co do imienia, chyba zostanę przy Gabrysiu. Teraz muszę tylko męża namówić/przekupić bo on chciał po dzuadku które nie podoba mi się a co więcej kojarzy z Pazdziochem. Z kiepskich. Tak tak...Mariana chcial...(olaboga)
Ale chyba nie odmówi bo będzie dwóch 'aniołków '. Mąż to Rafał. ;-)
Poza tym to mam mieć jutro USG do południa. Przewiozą mnie na chirurgię.
A teraz oglądamy z dziewczynami Avengers. Ale każda wisi na telu i tak hehe.

Aniołek[*] 8.08.2017
Margana
Mozna Rennie i Gaviscon.O dzięki! Zaraz zapytam mamę, może ma... mięty wypiłam już 3 kubki [emoji849] jak weszłam do wanny z ciepła woda była trochę lepiej, ale nie spędzę tam nocy przecież

Aniołek[*] 8.08.2017
No nie sama, z mężem [emoji14]NO nie?! Sama zjadła i jeszcze pewnie palce oblizala![]()
Ale następnym razem mogę zrobić więcej

Margana
To faktycznie moze byc stary tluszcz.W sumie zjadłam na lunch placki ziemniaczane- smażone, wydawały mi się nawet takie mało tłustej ale cholera wie, bo to z restauracji... może mi to leży na żołądku [emoji51]

Aniołek[*] 8.08.2017
ZapraszamNo niech się cieszy że nie wiem gdzie mieszka
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Miasto na pw podawałam swego czasu, a że to zadupie, to pewnie łatwo byś znalazła [emoji23]

reklama
Margana
No moglaby podrzucic na Wroclaw[emoji3]A ja??? A dla mnie??? A dla Maksia??? Niedobra internetowa ciocia! Klaps
![]()
27.06.17 Anastazja [*]

Aniołek[*] 8.08.2017
Podziel się: