reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jola no jestes mistrzem[emoji23]
Ja mam zapas pojemniczkow, tylko pewnie daleko mieszkasz[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Aż w stolicy wiec kawał drogi niestety do siebie mamy :( Ale znam rozkład lotów krajowych na pamięć i mam zniżki wiec może kiedyś złapię samolot i wpadnę po pojemnik :D

Kurcze, no nie moge. Na prawde?[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Serio, serio :) To jest nowo wybudowane osiedle. Mieszkają tu głownie młode małżeństwa, niektóre już z dziecmi niektóre czekające :)

reklama
Aż w stolicy wiec kawał drogi niestety do siebie mamy :( Ale znam rozkład lotów krajowych na pamięć i mam zniżki wiec może kiedyś złapię samolot i wpadnę po pojemnik :D

Serio, serio :) To jest nowo wybudowane osiedle. Mieszkają tu głownie młode małżeństwa, niektóre już z dziecmi niektóre czekające :)
To jak bys sie kiedys wybierala to daj znac. Dam Ci kilka na zapas[emoji3]

U mnie tez nowe osiedle i same mlode malzenstwa, ale zadnego forum nie ma.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

To jak bys sie kiedys wybierala to daj znac. Dam Ci kilka na zapas[emoji3]

U mnie tez nowe osiedle i same mlode malzenstwa, ale zadnego forum nie ma.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Jola pisała o grupie na fb, a o ile kojarzę, to ty podobnie jak niezbyt fb-kowa jesteś, więc może i u mnie coś jest tylko ja o tym nie wiem [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Pewnie :D dojedziemy tramwajem [emoji14] na gape :D

p19u3e3k1b8icuf5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Z komunikacji to u mnie tylko pociąg... Ale za to jak się w koooooońcu przeprowadzę, to będę miała warunki żeby kogoś przenocować (na kanapie bo na kanapie, ale lepsze to niż nic ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry