reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Żyje [emoji3] już po. Na czczo 89, po godzinie 132. Ostatniego jeszcze nie mam. Jezu ale mi niedobrze. Mama mi odbierze wyniki jak już beda. Ciągle mi się odbija tym słodkim. A zasnęła bym na stojąco. Dobrze że nie muszę autem wracać sama tylko mnie zawiozą bo bym zasnęła

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
To super, ze juz masz z glowy[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
@Veraska i robili Ci dzisiaj jakieś badania ?

Ja w końcu po pół roku też miałam ochotę na banana, to mój brat zjadł wczoraj 7. XD dzięki, bracie. Najadłam się :D

Lepiej dziś ?:)

Zamawiam :D

U mnie już wszyscy wiedzą i tylko mi donoszą KINDER BUENO. :D bo mała tylko po nim kopie jak szalona ze słodyczy :D tak to tez wybrała zupy, spegetti, kotleta Itp :D
Tak jestem po USG. Zaraz nadrobię i odpisze. :-)

Zrobili mi to USG. Tzn chirurg mi robił. Bardzo fajny lekarz, uprzejmy.
Nie mam zapalenia ani zatorow żadnych. Tylko naczynka pojawiają się. W każdym razie cokolwiek z tym robić to po ciąży. Jest szansa że znikną lub zostaną. Nie wiadomo. No a teraz to dalej zastrzyki ale to już z moim lekarzem ustalać mam. wyjdę w poniedziałek dopiero. Ale przeżyje :-) wyleżę się :-D

Dzisiaj na śniadanie dali mi salceson cienko pokrojony a na obiad m.in wątróbka. Czy możemy jeść podroby w ciąży?? Coś mi to nie pasuje..

Zrobili mi to USG. Tzn chirurg mi robił. Bardzo fajny lekarz, uprzejmy.
Nie mam zapalenia ani zatorow żadnych. Tylko naczynka pojawiają się. W każdym razie cokolwiek z tym robić to po ciąży. Jest szansa że znikną lub zostaną. Nie wiadomo. No a teraz to dalej zastrzyki ale to już z moim lekarzem ustalać mam. wyjdę w poniedziałek dopiero. Ale przeżyje :-) wyleżę się :-D
Czyli wszystko w miare ok to najważniejsze☺️ sobie jeszcze odpoczniesz do poniedziałku

reklama
Zapytałam doktorke powiedziała,że tak. A położna skomentowala ze ciąża to nie choroba :-/ dzisiaj są niemiłe położne na dyżurze

Do góry