reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

W ciuszkach expertem nie jestem, ale największe jakie ja mam to chyba 74 [emoji4] ale to tak myślę koło świat powinno małemu pasowac[emoji5]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak bedzie rosl standardowo to 74 na styczen, luty, marzec.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Hej, moja siostra miała cukrzycę w ciąży i tak naprawdę skoki miała tylko po maśle ! Używała roślinnego ,ja jutro jadę robić glukozę ciekawa jestem czy będzie oki,a teraz wysłałam męża po ptasie mleczko gdyby jutro okazali się że już słodyczy w ciąży nie mogę tknąć
Haha, trzeba sie najesc na wszelki wypadek[emoji23]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Mam już wynik glukozy. Przekroczony po 2 godzinach, także mam cukrzycę ciążową. Próbuję ogarnąć dietę zanim pójdę do diabetologa, wizyta u gina 03.04. Eh eh
O kurczę, ale chyba różnie bo jednym dieta wystarczy nie wszyscy chyba muszą insulinę brać nie [emoji4] trzymam kciuki żeby tylko dieta wystarczyła [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam takie pytanie, odnośnie twardnienia brzucha...
Zaczął mi twardnieć od kilku tygodni, co parę dni na kilkadziesiąt sekund, a dzisiaj zauważyłam, że twardnieje zdecydowanie częściej - nie są to bolesne skurcze, tylko na kilkadziesiąt sekund brzuch robi się twardy, po chwili przechodzi i jest ok...
Dzisiaj tak miałam 5-6x

Powiedzcie mi, czy to jest normalne na tym etapie ciąży (czy to skurcze BH?), czy powinnam pomyśleć o wizycie na IP?
Wizytę "normalną" mam we wtorek rano...

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Mam takie pytanie, odnośnie twardnienia brzucha...
Zaczął mi twardnieć od kilku tygodni, co parę dni na kilkadziesiąt sekund, a dzisiaj zauważyłam, że twardnieje zdecydowanie częściej - nie są to bolesne skurcze, tylko na kilkadziesiąt sekund brzuch robi się twardy, po chwili przechodzi i jest ok...
Dzisiaj tak miałam 5-6x

Powiedzcie mi, czy to jest normalne na tym etapie ciąży (czy to skurcze BH?), czy powinnam pomyśleć o wizycie na IP?
Wizytę "normalną" mam we wtorek rano...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja tak mam parę razy na dzień czasami już się zdarzają bolesne ale jeszcze nie tak często. Do 10 twardnien podobno norma tak gin mowila ale i tak jej powiem na wizycie

Do góry